MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Çıkaracağımız dersler var

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, River Plate ile oynadıkları hazırlık maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Hamza Hamzaoğlu: Çıkaracağımız dersler var

Alanya'da gerçekleştirilen International Royal Cup 2015’te Arjantin ekibi River Plate'e mağlup olan Galatasaray'ın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında soruları yanıtlayan Sarı-Kırmızılılar'ın hocası, "Güzel bir maç oldu bizim adımıza. Tabii ki kazansak çok iyi olurdu, fakat olmadı. Bu müsabakadan çıkarmamız gereken dersler var. Eksiklerimizi daha net bir şekilde görmüş olduk. 10 kişi kaldığımızda topu daha fazla öne taşıyabilmemiz gerekiyordu. Burak Yılmaz'ın sakatlanması sonrası oyuna başka kimseyi almayı düşünmedim. Devre arasında konuştuğumuzda 10 kişi kalırsak böyle devam edip kendimizi test edebileceğimizi ifade etmiştik. Keşke söylemeseydik. Sinan Bolat oyuna dahil olmak istedi, ancak kabul etmedim. Sonuçta belki gelecekte lig maçında da eksik olarak oynamak zorunda kalabiliriz" şeklinde konuştu.

Dzemaili-Pandev yorumu

Cim Bom
'un teknik direktörü Hamzaoğlu, sezon başında transfer edilen İsviçreli orta saha oyuncus Blerim Dzemaili ve Makedon forvet Goran Pandev'in durumlarına ilişkin ise "Dzemaili ile Pandev, sezonun ikinci yarısında daha iyi olacaktır. Bugün Dzemaili'ye, 'Gir, 10-15 dakika kendini bir dene' dedim. Herhangi bir sıkıntısı yok, sadece maç eksiği mevcut. Zamanla temposunu artırarak devam edecektir. Pandev de çalışmalarını aynı şekilde sürdürüyor. Ondan da ikinci yarıda faydalanacağız" ifadelerini kullandı.

Transfer konusu


Kendilerine uygun bir stoper bulurlarsa transfer yapacaklarını kaydeden Hamzaoğlu, genç futbolcuları Sinan Gümüş için gelen bir soruyu, "Sinan çok şey beklediğimiz bir arkadaşımız. Bugün iyi oynadı. Kadromuzda tutarak ondan faydalanmayı amaçlıyoruz. İkinci yarı bizimle olacak. Olumlu katkı sağlayacaktır" diye cevapladı.



Galatasaray'da Burak Yılmaz endişesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ