MENÜ

Galatasaray'da Burak Yılmaz endişesi

River Plate ile Alanya'da hazırlık maçı yapan Galatasaray'da Burak Yılmaz talihsiz şekilde sakatlandı. Maça devam edemeyen milli golcünün durumu Sarı-Kırmızılılar'da endişe yarattı.

Galatasaray'da Burak Yılmaz endişesi

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci devresi için çalışmalarını Alanya'da sürdüren Galatasaray'da yıldız golcü Burak Yılmaz'ın durumu endişe yarattı.

International Royal Cup 2015
'teki ilk karşılaşmasında Arjantin temsilcisi River Plate ile kozlarını paylaşan Sarı-Kırmızılı ekipte milli forvet, 75. dakikada talihsiz bir sakatlık yaşadı. Sol kanattan gelişen atakta topla beraber ceza alanına doğru koşu yapan 29 yaşındaki Burak, bir anda kendisini acı içinde yere bıraktı. Sağ arka adalesinde ağrı hisseden yıldız oyuncu, müsabakaya devam edemedi.

Cim Bom'da yedek kulübesinde başka futbolcu kalmayınca Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri oyuna 10 kişiyle devam etmek zorunda kaldı.

Hamzaoğlu'ndan yorum


Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise maçın ardından yaptığı açıklamada Burak Yılmaz'ın durumuna değindi. Sarı-Kırmızılılar'ın hocası, "Açıkçası Burak'ın sakatlığı bizi düşündürüyor. Durumu hakkında net olarak ne olduğunu yarın görebiliriz. Umarım ciddi bir şeyi yoktur" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF: MURAT AKBAŞ

Hamza Hamzaoğlu: Çıkaracağımız dersler var

Haberin Devamı
YORUM YAZ