MENÜ

Gökhan Gönül'ün menajeri açıkladı!

Gökhan Gönül ile ilgilenen birçok kulüp olduğunu söyleyen Bulut, “Bize transfer teklifiyle gelen her kulübe aynı şeyi söylüyoruz. Kimseye söz veremeyiz, biz Fenerbahçe’yi bekliyoruz” diye konuştu.

Gökhan Gönül'ün menajeri açıkladı!

FENERBAHÇE’de gündemin önemli maddelerinden biri Gökhan Gönül... Sarı lacivertli yıldız hakkında çok sayıda spekülasyon dolaşıyor. Beşiktaş ile anlaştığı, Avrupa’ya gideceği gibi birçok dedikodu ortalıkta konuşuluyor. Bu durumdan en çok rahatsız olan isim ise Gökhan Gönül...

Biz de Gökhan’ın menajeri Ahmet Bulut ile konuştuk. Başarılı menajer, Gökhan ile ilgili son gelişmeleri Hürriyet’e değerlendirdi...

'ÖNCE FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞÜRÜZ'

Bulut, Fenerbahçe ile görüşmeden hiç bir kulübün teklifini kabul etmeyeceklerini belirterek şöyle konuştu:

“Bizim için öncelik Fenerbahçe... Gökhan Gönül 9 yıldır Fenerbahçe’de oynuyor. Bu takımın kaptanlığına kadar yükselmiş bir isim. Bu camianın evladı. Böylesine değerli bir oyuncuya teklif gelmiyor dersem yalan olur. Bir çok teklif var. Ama bize gelen herkese aynı şeyi söylüyoruz. Fenerbahçe ile görüşmeden kimseye söz veremeyiz. Biz Fenerbahçe’yi bekliyoruz.”

Fenerbahçe'yi bekleyen zorlu fikstür!

‘GÖKHAN BEKLEMEKTE KARARLI’

Ahmet Bulut diğer kulüplerden gelen teklifler hakkında bilgi vermezken bu tekliflerin son derece doğal olduğunu ifade etti. Fenerbahçe’de sembolleşmiş olan Gökhan Gönül için Fenerbahçe’nin öncelik olduğunu vurgulayan Bulut bu nedenle tecrübeli futbolcunun beklemeye kararlı olduğunu belirttİ.

Ahmet Bulut, Fenerbahçe’nin sözleşme istememesi dahilinde ise Gökhan Gönül için gelen diğer teklifleri değerlendireceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ