MENÜ

Fenerbahçe'yi bekleyen zorlu fikstür!

Fenerbahçe’de gözler, ligde peş peşe oynanacak Osmanlı, Konya (d) ve Galatasaray (d) maçlarına çevrildi. Hedef 3’te 3 yapıp, zorlu virajı kayıpsız dönmek ve Beşiktaş’ı baskı altına almak. Pereira, dünkü toplantıda oyuncularından maç maç düşünmelerini istedi ve ekledi: Ligde son bölüme girdik. Yarışta gerideyiz, hata lüksümüz yok. Artık daha özverili olma zamanı geldi.

Fenerbahçe'yi bekleyen zorlu fikstür!

Milli ara dün oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Gözler yeniden ligdeki şampiyonluk yarışına çevrildi. Milli aranın ardından Sarı-Lacivertliler’i birbirinden zorlu 3 karşılaşma bekliyor.

Fenerbahçe, ikinci yarının flaş takımı olan ve peş peşe aldığı galibiyetlerle Avrupa potasına yaklaşan Osmanlıspor maçıyla yoluna kaldığı yerden devam edecek. Ardından sezonun sürpriz ekibi, lig 3.’sü Torku Konyaspor ile deplasmanda kıran kırana bir karşılaşma oynayacak. Bu mücadeleden 3 gün sonra ise Türk Telekom Arena’da ezeli rakibi Galatasaray’a konuk olacak.

'DERBİYİ AKLINIZDAN ÇIKARIN'

Vitor Pereira, bu 3 karşılaşmadan 9 puan alınması halinde şampiyonluk şanslarının fazlasıyla yükseleceğine inanıyor. Oyuncularını, “Biz 3’te 3 yaparsak, Beşiktaş baskı altına girecek ve önünde sonunda takılacak” sözleriyle motive ediyor. Portekizli hoca, öğrencilerine uyarı üstüne uyarı yapmayı da ihmal etmiyor. Pereira’yı en çok endişelendiren konu, futbolcuların şimdiden Galatasaray derbisini düşünmeleri. 47 yaşındaki teknik adam, “Derbiyi aklınızdan çıkarın. Hatta Konya maçını bile düşünmeyin. Şu anda odaklanmamız gereken tek şey Osmanlıspor maçı. Rakibi hafife alırsak, bedelini ağır öderiz” uyarısında bulundu.

'KENETLENELİM, ÇALIŞALIM'

Portekizli, dünkü antrenmanda yaptığı konuşmayı şu sözlerle noktaladı: Ligde artık son viraja girdik. Önümüzde 9 final maçı var. Şu anda gerideyiz ama hâlâ şampiyonluğun en büyük adayıyız. Ancak artık kayıp yaşama lüksümüz yok. Yarından (bugünden) itibaren taktik çalışmalara başlayacağız. Şu ana kadar çok iyi mücadele ettiniz. Ancak kalan bölümde sizden daha da özverili olmanızı bekliyorum. Kenetlenelim, çok çalışalım, sezon sonunda şampiyonluk turunu atalım.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ