Young Boys maçı sonrası Galatasaray'da Gabriel Sara: Evimde gibi hissediyorum

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda Young Boys'a 3-2 mağlup olan Galatasaray'ın yeni yıldızlarından Gabriel Sara, eşleşmedeki duruma ilişkin konuşurken takıma adaptasyon sürecine de değindi.

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Young Boys'a 3-2 mağlup oldu. Galatasaray'ın yeni yıldızlarından Gabriel Sara, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Rövanş maçının değerine dikkat çeken Brezilyalı oyuncu, "Elemelerin her zaman zor olduğunu biliyoruz. İlk yarı yapamadığımız bazı şeyleri düzelttik. Maalesef penaltıyla kaybetmiş olduk. Futbolda böyle şeyler oluyor. Önümüzdeki maçın ne kadar değerli olduğunu ve onu kazanırsak bir sonraki tura geçeceğimizi biliyoruz" dedi.

Takıma adaptasyon süreciyle ilgili de konuşan Sara, "Kendimi iyi hissediyorum. Her maç ve her antrenmanda kendimi daha fazla veriyorum. İkinci ligden geldim. Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynamak farklı bir duygu. Adım adım kendimi daha iyi hissediyorum. Geldiğimden bu yana bana çok iyi davrandılar. Evimde gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Young Boys maçı sonrası Galatasarayda Gabriel Sara: Evimde gibi hissediyorum

YORUM YAZ