Süper Lig devinin başkanından Osimhen itirafı: Bize de önerildi...

Sürpriz bir şekilde Galatasaray'a transfer olan Victor Osimhen tüm Avrupa'da dikkatleri çekmişti. Nijeryalı yıldız ile ilgili Süper Lig devinin başkanından olay bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Süper Lig devinin başkanından Osimhen itirafı: Bize de önerildi...

Galatasaray, Eylül ayının ilk aylarında sürpriz bir şekilde Napoli'nin yıldız ismi Victor Osimhen'i kadrosuna kattı. Nijeryalı yıldız sezon sonuna kadar kiralık olarak sarı - kırmızılıların formasını giyecek.

Haberin Devamı

Nijerya Milli Takım kampından bugün dönmesin beklenen yıldız oyuncunun transferi tüm Avrupa'da yankı bulurken Süper Lig'de de büyük bir etki yarattı. Victor Osimhen'in Galatasaray dışında bir Süper Lig devine daha önerildiği ortaya çıktı.

Victor Osimhen: Galatasaray kararı benim için kolay oldu

'BİZE DE ÖNERİLDİ'

Tivibuspor'da Çiğdem Günal'la Hergün Spor'a konuk olan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan canlı yayında açıklamalarda bulundu. Doğan, Galatasaray'ın Osimhen transferiyle ilgili gelen soruya; "Osimhen sanırım bize de önerildi. Bizim bu rakamlarla bir şey yapmamız söz konusu değil." şeklinde yanıt verdi.

'BUGÜN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUM'

ONUACHU HAKKINDA

"Onuachu buraya gelmeyi çok istedi ama kulübü 15 milyon euro civarında diretti. Biz bonuslarla 8 milyon euro'lara çıktık, rekordur muhtemelen. Yine de olmadı. 30 yaşındaki bir oyuncu için Trabzonspor bu paraları ödeyemez. Teklifimiz hala masada, bir gelişme olsa değerlendiririz."

Haberin Devamı

'HEMEN ANLAŞTIK'

"Simon Banza ile geçen hafta İstanbul'da görüştük ve hemen anlaştık. Bizim çok ciddi bir beklentimiz var ama yanına ikinci bir forvet almayı hedefliyoruz."

'İHTAR ÇEKTİK'

"Cham'ın kulübü Clermont, oyuncu için her şeye izin verdikten sonra başka bir kulüpten iki katı teklif aldıklarını söyleyip oyuncuyu göndermeyeceklerini söyledi ama bunu kabul edemeyeceğimizi söyleyip kulübe ihtar çektik. İlk defa böyle bir şey gördüm."

LESCANO İTİRAFI

"Lescano izleme ekibimizin takip ettiği bir oyuncu. 3 oyuncumuza da ciddi talip var. İzlemenin önerisiyle gündeme gelmiş oyuncular da var gündemimizde olan."

'TFF REDDETTİ'

"Bizimle beraber Galatasaray ve Beşiktaş'ın da yabancı sınırı konusunda bir yenileme talebi oldu ama TFF bu talebi uygun görmedi ve reddetti. Şu anda bir değişiklik söz konusu değil."

ORBAN MÜJDESİ

"Gift Orban, fikir alınan bir oyuncu. Hocamızın talebi olursa harekete geçeriz. Oyuncuyla da kulübüyle de temasa geçtik. Oyuncudan yana bir problem yaşamayız ama bu bizim alacağımız bir karar değil, hocamız kimi işaret ederse ona gideriz."

METE VARDAR'A GÖNDERME

"Yöneticiler söylemlerinde daha dikkatli olmak zorunda. Böyle bir dönemde böyle bir söyleme gerek yok. Böyle söylemler olunca cevap geliyor, bizim kimseyle bir işimiz yok. Biri bir şey söylerse o polemiği yaşarız. Bize dokunmazsan bir problem olmaz ama dokunursan her şey olabilir."

Haberin Devamı

Süper Lig devinin başkanından Osimhen itirafı: Bize de önerildi...

YORUM YAZ