Yok artık Michy Batshuayi! Zoru başardı, kendi de inanamadı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray, kamptaki ilk hazırlık maçında LASK Linz ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Michy Batshuayi, yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamazken, kaçırdığı gole kendi de inanamadı.

Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında LASK Linz ile kozlarını paylaştı. Müsabakanın ikinci yarısında sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Michy Batshuayi zoru başardı.

Haberin Devamı

İLK MAÇINA 11'DE BAŞLADI

Fenerbahçe'deki sözleşmesi sona erdikten sonra Galatasaray'a transfer olan Michy Batshuayi, sarı-kırmızılı forma ile ilk maçına LASK Linz karşısında çıktı. Belçikalı forvet, bu müsabakaya ilk 11'de başladı.

Yok artık Michy Batshuayi Zoru başardı, kendi de inanamadı

İLK GOL LASK LİNZ'DEN GELDİ

Lask Linz, 23. dakikada Dubois'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Savunma arkasına sarkan Bello, ceza sahası içerisinde topu içeriye çevirdi. Dubois'dan seken top ağlarla buluştu.

İLK YARI GOLE YAKLAŞTI

Maçın 29. dakikasında Galatasaray'ın yeni transferi Batshuayi, sarı-kırmızılı ekipteki ilk golüne yaklaştı. Belçikalı yıldızın ceza sahası içerisindeki şutunda savunma araya girdi ve gole izin vermedi.

ZORU BAŞARDI

52. dakikada savunma arkasına sarkan Mertens ceza sahası içi sol çaprazından ortayı yaptı, kale sahasında bulunan Batshuayi çok yakın mesafeden kafayı vurdu, top üstten auta çıktı.

Haberin Devamı

Yok artık Michy Batshuayi Zoru başardı, kendi de inanamadı

KENDİ DE İNANAMADI

Michy Batshuayi, kaçırdığı bu gol sonrası şaşkınlığını gizleyemedi.

YORUM YAZ