TRT TABİİ CANLI İZLE - Galatasaray PAOK UEFA Avrupa Ligi maçı canlı yayın | Tabii ücretli mi, paralı mı, üyelik ne kadar ve nasıl izlenir?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Yunanistan'ın PAOK takımını konuk ediyor. Müsabakayı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetiyor. Cimbom, bu sene Avrupa serüvenine UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundan başladı. Play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys ile eşleşen sarı kırmızılı ekip, rakibine 3-2 ve 1-0'lık skorlarla mağlup oldu ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda İsveç ekibi Malmö'ye elenen PAOK ise UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İrlanda'dan Shamrock Rovers'ı 2-0 ve 4-0'lık skorlarla mağlup ederek organizasyonun lig aşamasına katılmaya hak kazandı. TRT TABİİ CANLI İZLE - Galatasaray PAOK UEFA Avrupa Ligi maçı canlı yayın | Tabii ücretli mi, paralı mı, üyelik ne kadar ve nasıl izlenir? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

TRT TABİİ CANLI İZLE - Galatasaray PAOK UEFA Avrupa Ligi maçı canlı yayın |  Tabii ücretli mi, paralı mı, üyelik ne kadar ve nasıl izlenir?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde lig aşamasının ilk maçını Yunanistan’ın PAOK takımı ile oynuyor. Young Boys ile oynanan rövanş karşılaşmasında kırmızı kart gören ve sportmenliğe aykırı hareketten 3 maç men cezası alan Fernando Muslera’nın yerine, PAOK mücadelesinde kaleyi Günay koruyor. Heyecan dolu maç TRT 1'den naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler Google üzerinden 'Galatasaray - PAOK TRT 1 CANLI İZLE | TRT 1 güncel frekans ayarlama bilgileri (Avrupa Ligi GS maçı CANLI TAKİP) TRT 1 uydu ayarı nasıl ve nereden yapılır?' araması yapıyor. Galatasaray - PAOK maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde. Bu akşam Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanan Galatasaray - PAOK Avrupa Ligi maçı saat 22:00'de başladı. TRT 1'den şifresiz canlı yayınlanacak Galatasaray - PAOK maçının canlı takibi haberimizde olacak.

Haberin Devamı

GALATASARAY PAOK MAÇI CANLI İÇİN TIKLAYINIZ

TRT TABİİ ÜCRETSİZ Mİ, NASIL İZLENİR?

TRT Tabii, 7 Mayıs’ta Türkiye’de kullanıma sunuldu. Platform ilk aşamada ücretsiz olarak kullanılabilecek. 2024'ün ilerleyen dönemlerinde ise platformun uluslararası pazarlara açılması planlanıyor. TRT Tabii dijital platformu için internet sitesine tıklayarak ve mail ile üye olarak izleyebilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak kaydınızı oluşturabilirsiniz.

TABİİ PLATFORMUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

TABİİ NEDİR?

TRT'nin uluslararası dijital platformu tabii platformu Türkçe, Arapça, Urduca İspanyolca ve İngilizce olmak üzere 5 farklı dilde yayın yapıyor. tabii, aksiyondan komediye tarihi dramadan animasyona kadar birçok orijinal içeriğe ev sahipliği yapıyor. Modern Doğu Masalları, Koyu Beyaz, Son Gün, Kapı, Hay Sultan, Şanzelize Düğün Salonu, Derin Mor, Mevlana Celaleddin-i Rumi, Küçük Dahi İbn-i Sina, Akif, Şebeke, Adalet, Aşkımız Yeter, Dayton ve Yangın Günleri dahil olmak üzere toplamda 184 yeni bölüm ile 30'un üstünde proje yer almakta. Ayrıca çocuklar için animasyon içerikleri de platformda kendine yer alıyor. Aynı şekilde TRT'nin sevilen yapımları da platformda mevcut. Bazı orijinal yapımların yeni sezonları, festivallerden ödüllerle dönen yeni lisanslı filmler, diziler ve belgeseller ile ses getirecek yeni orijinal yapımların da ekleneceği tabii, seçili ülkelerde test yayınına başladı. Platform yakında tüm dünyada izlenebilecek. tabii'nin sosyal medya hesapları ise 30 milyonu aşan takipçiye ulaştı.

Haberin Devamı

TRT AVRUPA MAÇLARINI ŞİFRESİZ Mİ YAYINLIYOR?

TRT ekranlarında yayınlanan spor müsabakalarının da canlı olarak izlenebildiği tabii, gelecek sezondan itibaren TRT 1 ve TRT Spor ile birlikte 3 yıl boyunca UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarına ev sahipliği yapacak.

Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Okan Buruk’un öğrencileri, Fenerbahçe derbisine 5’te 5 yaparak çıktı, derbiyi de 3-1 kazanarak hem rakibinin 5 puan önüne geçti hem de 6’da 6 ile liderliğini sürdürdü. Son dönemde ciddi bir form grafiği yakalayan Galatasaray, Razvan Lucescu’nun teknik direktörlüğünü yaptığı PAOK’u yenerek Avrupa’ya da iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılı ekipte cezalı Fernando Muslera, sakatlığı bulunan Hakim Ziyech ve UEFA listesinde yer almayan Roland Sallai, PAOK maçında forma giyemiyor. Galatasaray, "Kupa 2"de iç sahada 47 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekip, ev sahibi takım ünvanıyla mücadele ettiği maçlarda 23 galibiyet, 16 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı. Galatasaray, söz konusu müsabakalarda attığı 85 gole karşılık kalesinde 53 gol gördü.

Haberin Devamı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki son 14 maçında sadece 2 kez mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takım, 2021-2022 sezonunda mücadele ettiği "Kupa 2"de elemelerde İskoç ekibi St. Johnstone ile Danimarka temsilcisi Randers'i geçti. Grup aşamasında İtalya'nın Lazio, Rusya'nın Lokomotiv Moskova ve Fransa'nın Olimpik Marsilya takımlarıyla karşılaşan Galatasaray, namağlup lider olarak tur atladı. Son 16 turunda İspanyol ekibi Barcelona ile eşleşen sarı-kırmızılılar turnuvaya veda etti. "Cimbom" 2021-2022 sezonundaki tek yenilgisini son maçta Barcelona karşısında yaşadı. Galatasaray, söz konusu sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 12 maçın 5'ini kazanırken, 6'sında berabere kaldı ve 1'ini kaybetti.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takım, 2023-2024 sezonunda da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. tamamlayıp yoluna devam ettiği UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turunda dahil oldu. Bu aşamada Çekya temsilcisi Sparta Prag ile eşleyen Galatasaray, birer galibiyet ile yenilgi yaşadı. Sarı-kırmızılı ekip, gol sayısına göre Avrupa'ya veda etti. RAMS Park’ta oynanan Galatasaray - PAOK maçı saat 22.00’de başladı. TRT 1'den şifesiz ekranlara elen müsabakada hakem Alejandro Hernandez düdük çalıyor.

TRT 1 güncel frekans bilgileri

Uydu: TÜRKSAT 4A

Frekans: 11794

Polarizasyon: V Dikey

Sembol Oranı: 30.000

FEC:3/4

TRT 1 Digiturk, D-Smart ve Kablo TV'de kaçıncı kanalda?

Digiturk: TRT 1 - Kanal 323

D-Smart: TRT 1 - Kanal 426

D-Smart: TRT 1 - Kanal 26

Haberin Devamı

Dijital Kablo: TRT 1 Kablo TV - Kanal 900

 

 

 

 

YORUM YAZ