Mauro Icardi golle döndü! 'Fenerbahçe maçından sonra...'

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, sakatlığının ardından oynadığı PAOK maçında rakip fileleri havalandırdı ve temsilcimizin maçı 3-1 kazanmasına katkıda bulundu. Arjantinli yıldız, müsabaka sonrasında ise çok önemli ifadeler kullanırken Fenerbahçe maçından sonraki sürece de değindi.

Mauro Icardi golle döndü! 'Fenerbahçe maçından sonra...'

UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Galatasaray evinde Yunan ekibi PAOK ile mücadele etti. Sarı-kırmızılılarda sakatlığını atlatan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi de siyah-beyazlılar karşısında sonradan oyuna dahil oldu. Adana Demirspor maçında sakatlanan Icardi böylece 3 maç sonra formasına kavuşurken Cimbom, Yunan temsilcisini 3-1'lik skorla devirdi. Arjantinli yıldızın maç sonunda yaptığı açıklamalar da dikkat çekti. 

Haberin Devamı

31 yaşındaki futbolcu, 90+5. dakikada sol taraftan Kerem Demirbay’ın yerden pasında ceza sahası içinde gelişine yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi skoru 3-1 yaptı. Arjantinli futbolcunun bu sezon Süper Lig’de ise 1 golü var.

Mauro Icardi golle döndü Fenerbahçe maçından sonra...

Arjantinli yıldız, 78. dakikada yerine Victor Osimhen’in yerine oyuna girdi.

Mauro Icardi PAOK maçı sonrası şu ifadeleri kullandı: 

'Bu yola galibiyetle başlamak önemliydi. Hafta sonu Fenerbahçe derbisi oynadık. Fenerbahçe derbisinden sonra oynadığımız ilk maçı kazanmak önemliydi. Sakatlıktan döndüm. Bunu golle taçlandırmış olmam ayrı bir öneme sahip benim için.'

Maç öncesi iki antrenmana katılmıştım. Arjantin'den döndükten sonra hemen antrenmanlara katıldım. Takımın yanında olmak önemli. Onlar benim yanımda. Dışarıda bile olsa ben de Galatasaray'ın yanında olmak istedim. Golle dönmek güzel oldu.

YORUM YAZ