Suat Kaya'dan olay açıklama: 'Şu anki Galatasaray, kalemize bile gelemez. Torreira'nın dört çekerlisiyim!'

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Suat Kaya, Sarı-Kırmızılı ekibin mevcut kadrosuyla kendi oynadığı döneme ait kıyaslamalar yaparken oldukça iddialı cümleler kullandı ve Lucas Torreira'dan iyi olduğunun altını çizdi. Kaya, Uruguaylı yıldızın dört çekerlisi olduğujnu söyledi. Detaylara göz atalım...

Suat Kaya'dan olay açıklama: 'Şu anki Galatasaray, kalemize bile gelemez. Torreira'nın dört çekerlisiyim!'

Sakaryaspor'daki görevinden ayrılan Suat Kaya, gündeme yönelik önemli açıklamalar yaparken Galatasaray'da oynadığı dönemle mevcut takım arasında kıyaslama yapmayı da ihmal etmedi. Torreira'yı beğendiğini vurgulayan Kaya, ondan daha iyi olduğunu ifade etti. İşte detaylar... 

Haberin Devamı

Radyospor'a konuşan Suat Kaya, "Sakaryaspor'da sezonun başlamasına çok kısa bir süre kala kamp dönemi geçirdik. Bilindiği üzere kongre süreci geç sonuçlanmıştı. Sakaryaspor'da yapılan transferlere karışmadım. Sakaryaspor'da yönetim takım kaptanının listesindeki oyuncuları transfer etti.

Sakaryaspor'da 7 maçlık süreçte 6 maçımızı deplasmanda oynadık. Çünkü stadyumumuzda bakım çalışması vardı. Ümraniyespor yenilgisinin ardından yeni yönetimle yol ayrılığımız oldu. İki taraf için de hayırlı olsun. Emre Demir, Sakaryaspor'da tam bir golcü oldu. Emre Demir potansiyeli yüksek bir oyuncu, gelişmeye devam ediyor" dedi.

Suat Kayadan olay açıklama: Şu anki Galatasaray, kalemize bile gelemez. Torreiranın dört çekerlisiyim

Kendi dönemiyle mevcut Galatasaray kadrosunu ise şu şekilde kıyasladı:

Süper Lig'de kalitenin artığını söyleyemem. Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş sonuna kadar olacaktır. Galatasaray'ın kaliteli bir kadrosu var. Ancak bizim dönemimizde UEFA Kupası'nı kazanan kadroyla kıyaslanıyor. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı kadrosu ve şu andaki kadrosu maç yapsa, şu anki kadro kaleye gelemez.

'Torreira'nın dört çekerlisiyim!'

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yıldız orta sahası Torreira'yı beğendiğini vurgulayan Suat Kaya, "Lucas Torreira'yı beğeniyorum. Ben, Torreira'nın dört çekerlisiyim. Torreia'dan daha iyiydim. Torreira söylediklerimi duymuş olacak ki artık gol atmaya da başladı. Ben, skorer oyuncuydum. Oynadığım pozisyona göre önemli gol ve asist katkısı sağladım" diye konuştu. 

Suat Kayadan olay açıklama: Şu anki Galatasaray, kalemize bile gelemez. Torreiranın dört çekerlisiyim

YORUM YAZ