Süper Lig'in yıldızına baldızından büyük şok: Cinsel ilişkiyi gizlice kaydetti! 4 yıl hapis...

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un Güney Koreli oyuncusu Hwang Ui-Jo'nun partneriyle yaşadığı cinsel ilişkiyi gizlice kaydettiği için 4 yıl hapsi istendi. Görüntüleri, sosyal medya üzerinden yayan baldızı hakkında da 3 yıl ceza isteniyor. Detaylar haberimizde...

Süper Lig'in yıldızına baldızından büyük şok: Cinsel ilişkiyi gizlice kaydetti! 4 yıl hapis...

Alanyaspor'un 32 yaşındaki futbolcusu Hwang Ui-Jo, gizlice cinsel ilişkilerini kaydettiği için hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı. İşte detaylar... 

Haberin Devamı

Milli takımdan çıkarıldı 

Cinsel ilişkiye girdiği videoları sosyal ağlarda yer alan ve Güney Kore'de de birçok sitede yayınlandığı belirtilen Hwang için partneri suç duyurusunda bulundu. Videoların ortaya çıkması ve şikayetin ardından Hwang, milli takım kadrosundan çıkarıldı. 

Özür diledi

Hwang'ın partnerinin bilgisi dışında cinsel ilişkilerini filme almakla suçlandığı duruşma günü bugün yapıldı. Savcı, eski milli oyuncu için 4 yıl hapis cezası talep etti. Hwang başlangıçta kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti ancak duruşmanın ilk gününde suçunu kabul etti. Hatta daha da ileri giderek, suçlandığı eylemler için eski partnerinden özür diledi. Bu özür, cezalandırılmasını talep eden şikayetçi tarafından kabul görmedi. 

Baldızına da ceza

Hwang Ui-Jo yasadışı seks kasetleri bulundurmakla suçlanırken, savcılar videoları "intikam" amacıyla sosyal medya ağlarına ve sitelere yaydığı iddia edilen Hwang Ui-Jo'nun baldızı için de dört yıl hapis cezası talep etti. Hwang'ın baldızı üç yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

Süper Ligin yıldızına baldızından büyük şok: Cinsel ilişkiyi gizlice kaydetti 4 yıl hapis...




Hwang daha sonra bu kadın hakkında şikayette bulunmuş olsa da, polis soruşturmaları videoların yasadışı olarak çekildiğini ortaya çıkardı.

Ağır ceza talep ediliyor

Savcılıktan basına yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

Mağdurlardan biri pazarlık yapmayı reddetti ve ağır bir ceza talep etti. Hwang şimdi suçlamaları kabul etmiş olabilir, ancak daha önceki inkarları gerçekten pişman olup olmadığı konusunda şüphe uyandırıyor.

YORUM YAZ