Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu için transfer teklifini yükseltti! Galatasaray'a önerdiği bonservis belli oldu

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu’nu isteyen Spartak Moskova, milli yıldız için yaptığı teklifini yükseltti. Cim Bom’a yaptığı transfer teklifi ortaya çıktı. 25 yaşındaki oyuncuya ise senelik 2.5 milyon Euro’nun yanında 1 milyon Euro da bonus önerisinde bulunuldu. İşte Kerem Aktürkoğlu transferine dair tüm detaylar...

Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu için transfer teklifini yükseltti! Galatasaray'a önerdiği bonservis belli oldu

Galatasaray’da uzun bir süredir adı gönderilecekler arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu için bir süredir Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova devredeydi. İki takım arasında yapılan görüşmelerde bir türlü sonuca ulaşılamamıştı.

Haberin Devamı

Ancak Rus ekibi, Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmaya oldukça istekli ve Galatasaray'ın kapısını bu kez farklı bir teklifle çaldılar. Rus ekibi, Galatasaray'a yaptığı teklifi bonuslarla daha yüksek bir seviyeye çekti. Kerem'in Konyaspor karşısındaki performansı ise Rusların iştahını kabartan cinstendi... 

Golünü attı!

Takımdan ayrılacağı konuşulan Kerem Aktürkoğlu, attığı golle eski günleri hatırlattı. 25 yaşındaki kanat oyuncusu, üst üste kazanılan şampiyonluklarda Mauro İcardi ile olan uyumuyla dikkat çekmişti. Genç oyuncu, dün akşam Konyaspor karşısında rakip fileleri havalandırırken, asisti yapan ise İcardi’ydi. Kerem, sahada kaldığı süre içerisinde iyi bir performans sergiledi.

Okan Buruk'tan Avrupa vurgusu: Keşke daha çok takımımız olsa

İşte Rusların yeni teklifi... 

Haberin Devamı

Rus temsilcisi, milli futbolcu için yeni bir teklif daha hazırladı. Gelen haberlere göre 25 yaşındaki oyuncu için 10 milyon Euro civarında verilen bonservis bedeli revize edildi. Söz konusu rakamın bonuslarla birlikte 12 milyon Euro’ya kadar çıkarıldığı bilgisine ulaşıldı.

 

Cim Bom’un cevabı bekleniyor

Ayrıca genç oyuncuya da daha önce 3 yıllık sözleşme ve 2.5 milyon Euro yıllık ücret teklif edilmişti. Bu doğrultuda Kerem’e verilecek olan para da artırıldı.

Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu için transfer teklifini yükseltti Galatasaraya önerdiği bonservis belli oldu

Galatasaray kabul ederse Kerem yolcu!

Kontratın içerisine 1 milyon Euro daha bonus eklendi ve böylece yıllık 3.5 milyon Euro’ya çıkarıldı. Eğer Sarı-Kırmızılılar da teklifi kabul ederse Kerem Aktürkoğlu’nun satışının gerçekleşmesi bekleniyor.

YORUM YAZ