SON DAKİKA! Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oldu: İşte Galatasaray'a ödenecek para

Geçtiğimiz sezonu Aston Villa'da kiralık geçiren Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, bir süredir İtalyan takımlarıyla görüşme halindeydi. 24 yaşındaki yıldızın yeni takımını ve bonservis bedelini İtalyan basını duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oldu: İşte Galatasaray'a ödenecek para

Son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon hem Süper Lig hem de Avrupa'da şampiyon olmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı - kırmızılılarda takıma yeni katılacak isimler olacağı gibi yolların ayrılacağı oyuncular da olacak.

Haberin Devamı

Galatasaray, 2022/2023 sezonunun devre arasında sürpriz bir şekilde Roma'nın yıldız oyuncusu Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmayı başarmıştı. Ligin ikinci yarısında sarı - kırmızılı formayı giymeyi başlayan İtalyan yıldız özellikle son virajda gösterdiği performansla dikkatleri çekmişti.

ASTON VILLA'YA KİRALANDI

Nicolo Zaniolo geçtiğimiz sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiralanmıştı. İngiliz ekibinin satın alma opsiyonu bulunmasına rağmen Zaniolo'yu kalıcı olarak transfer etmeyi tercih etmemişlerdi.

SON DAKİKA Nicolo Zaniolonun yeni adresi belli oldu: İşte Galatasaraya ödenecek para

YENİ ADRESİ SERIE A OLDU

İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazzetta'da yer alan habere göre, Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi Atalanta oldu. Yıldız oyuncu, gelecek sezon son UEFA Avrupa Ligi şampiyonunda forma giyecek.

Haberin Devamı

GALATASARAY NE KADAR KAZANACAK?

İtalyan basını Galatasaray'ın kasasına girecek ücreti de açıkladı. Buna göre, Atalanta yıldız oyuncuyu ilk olarak 3 milyon Euro bedelle kiralayacak.

SKANDAL HAREKETE CEZA GELİYOR

Maçların yüzde 65'inde oynaması durumunda ise 18 Milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. Bunlara ek olarak ise bonuslar da olacak. Tedavisine İtalya'da devam eden yıldız oyuncunun kısa süre içerisinde Atalanta ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

SON DAKİKA Nicolo Zaniolonun yeni adresi belli oldu: İşte Galatasaraya ödenecek para

YORUM YAZ