UEFA'dan Jude Bellingham'a soruşturma: Skandal harekete ceza geliyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Son 16 Turu maçında İngiltere ile Slovakya karşı karşıya gelmiş. İngilizler 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başarmıştı. Mücadelede bir gol atan Jude Bellingham'ın maçtan sonra ortaya çıkan görüntüsü ise bir skandala yol açmıştı. UEFA bu hareketi görmezden gelmedi. İşte detaylar...

UEFA'dan Jude Bellingham'a soruşturma: Skandal harekete ceza geliyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası İngiltere ile Slovakya karşı karşıya gelmiş. İngilizler, 1-0 geriye düştüğü maçı Jude Bellingham'ın golüyle uzatmalara taşımış ve uzatmalarda Harry Kane'in attığı golle 2-1 kazanmıştı.

Haberin Devamı

BELLINGHAM'DAN ÇİRKİN HAREKET

Takımının ilk golünü atan Jude Bellingham golün sevincini yaşarken Slovakya yedek kulübesine doğru cinsel organını işaret etmişti.

Karşılaşmanın ardından gelen tepkiler sonrasında ise genç oyuncu; "Kendi arkadaşlarıma yönelik bir şakaydı. Slovakya Milli Takımı'nın bu geceki oyununa saygı duymaktan başka bir şey yapmadım" ifadesini kullandı.

UEFAdan Jude Bellinghama soruşturma: Skandal harekete ceza geliyor

UEFA'DAN YILDIZ OYUNCUYA MEKTUP

Avrupa futbolunun patronu, Bellingham'ın Slovakya karşısında alınan galibiyet sırasında cinsel organını tutuyormuş gibi yaptığı hareketle ilgili soruşturma başlattı.

UEFA, Bellingham'a bir mektup yazarak yaptığı hareketi açıklamasını istedi ve İngiliz yıldızın cevap vermek için üç günü var.

İNGİLTERE'NİN SIRADAKİ MAÇI

Haberin Devamı

Çeyrek finale yükselmeyi başaran İngiltere, 6 Temmuz günü İsviçre ile karşı karşıya gelecek. UEFA'nın vereceği kararın ardından İngilizler bu maça yıldız oyuncusundan yoksun çıkabilir.

YORUM YAZ