Galatasaray'dan dev zam! Okan Buruk'un yeni maaşı açıklandı

Galatasaray, Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 2022-2023 sezonunda 17 milyon TL, 2023-2024 sezonunda 20 milyon TL kazanan Okan Buruk'a ciddi bir zam yapıldı. Sarı Kırmızılı ekipte üst üste 2 şampiyonluk yaşayan başarılı hocanın 2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarında kazanacağı ücret KAP'a bildirildi.

Galatasaray'dan dev zam! Okan Buruk'un yeni maaşı açıklandı

Galatasaray, takımı 2 yıldır Süper Lig şampiyonu yapan Okan Buruk ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta gerçekleştirilen imza törenine Okan Buruk'un yanı sıra Başkan Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Haberin Devamı

TALISCA YENİDEN TÜRKİYE'YE...

'TARAFTARA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK'

Törende konuşan Okan Buruk, "Öncelikle bu odada sizinle birlikte olmak çok güzel. Videonun sonunda "winner Okan Buruk" olarak bitti ama asıl "winner" her zaman Galatasaray. Kupalara her zaman aday olan, kazanmak isteyen, taraftarıyla beraber güçlü şekilde en fazla kupa kazanan takım Galatasaray. O yüzden gerçek winner Galatasaray. Biz de ona hizmet etmeye çalışıyoruz. İki sene önce burada ilk imza töreniyle başlamıştık. Beni buraya layık gördüğü için Sayın Başkanıma tekrar teşekkür etmek istiyorum. O başlangıçta da söylediğimiz Galatasaray'ın şampiyonluk adayı olduğuydu. Elimizdeki kadro belli değildi ama amacımızın şampiyonluk olduğunu söylemiştik. Bu süreci de iki şampiyonlukla bitirdik. Bu bizim için çok önemli. Galatasaray taraftarına verdiğimiz sözün arkasında durduk. Bu emeği verdik. Oyun olarak istediğimizi sahaya yansıttık. İki senede üç kupa kazandık. Avrupa'da oynadığımız oyun. Şampiyonlar Ligi'nde tekrar bir Türk takımının adını duyurmak çok önemliydi" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan dev zam Okan Burukun yeni maaşı açıklandı

'GALATASARAY'DA OLMAK BÜYÜK GURUR'

"İmzamız hep ömürlük" diyen Buruk, şunları söyledi;

"Galatasaray taraftarına karşı sorumluluğumuz çok büyük. Bunun bilincindeyiz. İlk gün hangi konsantrasyondaysak şimdi de aynı şekilde devam ediyoruz. Her sene üstüne koyarak gidiyor. Her sene daha da zorlaşıyor. O yüzden çok zor bir seneye daha başlayacağız. Bu göreve devam etmemi isteyen Sayın Başkanım ve Yönetim Kurulumuza, büyük Galatasaray taraftarına teşekkür etmek istiyorum. Burada olmak benim için büyük bir gurur. İnşallah daha nice kupalara ve başarılara hep birlikte ulaşacağız."

Galatasaray paylaştı! Okan Buruk ile 'enler'

'HEDEF 25, HEDEF 5. YILDIZ'

İmzamız hep ömürlük. Başkanımız bizim için hep en doğrusunu düşünüyor. Galatasaray'da teknik direktör olarak devam etmekten çok büyük mutluluk duyuyorum. Hedefimiz büyük. Hedefimiz tekrar şampiyonluk ve Avrupa'da tekrar başarı. Bu yolda da ben ekibimle birlikte elimizden gelenin tekrar fazlasını yapacağız. Hedef 25, hedef 5. yıldız. Bu bizim için büyük motivasyon olacak. İnşallah buna da taraftarımızla birlikte ulaşacağız."

Haberin Devamı

Galatasaraydan dev zam Okan Burukun yeni maaşı açıklandı

MAAŞI BELLİ OLDU: 110.2 MİLYON TL

Galatasaray, Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Buruk'a ilk sezon için 110.2 milyon TL ödenecek olup sonraki sezonda ödenecek ücret TÜİK tarafından belirlenecek ÜFE-TÜFE'ye göre artış gösterecek.

Sarı Kırmızılı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Okan Buruk ile 2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarını kapsayan 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Teknik direktörümüze, 2024-2025 sezonu için net 110.250.000 TL sezonluk ücret ödenecek olup, 2025-2026 sezonu için ödenecek ücretler TÜİK tarafından belirlenecek ÜFE-TÜFE ortalaması oranında artış yapılarak belirlenecektir."

İLK SEZONUNDA 17 MİLYON TL KAZANDI

Haziran 2022'de Galatasaray'ın başına geçen Okan Buruk, Sarı Kırmızılı ekipteki ilk yılında 17 milyon TL kazanmıştı. KAP'a yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğü için, Şirketimiz ile Sayın Okan Buruk arasında 2023-2024 sezonu sonuna kadar 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Buna göre Teknik Direktörümüze 2022-2023 sezonu için net 17.000.000 TL sezonluk ücret ödemesi yapılacak olup, Şirketimiz tarafından uzatma opsiyonunun kullanılması halinde Teknik Direktörümüze 2023-2024 sezonu için net 20.000.000 TL sezonluk ücret ödemesi yapılacaktır." ifadeleri kullanılmıştı.

YORUM YAZ