Osimhen' İngiltere yolcusu! 2 dev takım istedi

Galatasaray'a gelişi büyük yankı uyandıran ve kısa sürede taraftarın sevgilisi olan Osimhen için 2 kulüp devreye girdi. İngiliz basını transfer iddiasını okuyucularıyla paylaştı.

Osimhen' İngiltere yolcusu! 2 dev takım istedi

Galatasaray, yaz transfer döneminin sonlarına doğru büyük bir bomba patlatarak Napoli'den Victor Osimhen'i kiralık olarak transfer etti. Sarı Kırmızılı takımın Osimhen transferi hem Türkiye'de hem de Avrupa'da büyük yankı uyandırmıştı.

Haberin Devamı

İLK GOLLERİNİ ATTI

Nijeryalı yıldız futbolcu, Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında golle tanıştı. Victor Osimhen, bu maçta Sarı-Kırmızılı formayla ilk gollerini attı. Osimhen, maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmış ve Rigas Skola ile oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde forma giyememişti.

Victor Osimhen: Galatasaray kararı benim için kolay oldu

ARSENAL PEŞİNE DÜŞTÜ

Öte yandan Osimhen'in geleceğiyle ilgili flaş transfer gelişmeleri de yaşanıyor. İngiliz basınında, Nijeryalı golcüyle ilgili önemli bir transfer iddiasına yer verildi. TEAMtalk'da yer alan habere göre, Arsenal'ın mevcut kadrosunda bulunan Gabriel Jesus ve Kai Havertz'den daha güvenilir bir bitirici aradığı ve bu ismin ise Osimhen olarak belirlendiği iddia edildi. Haberde, Arsenal'in ocak ayı transfer hedefinde Osimhen dışında 4 ismin daha olduğu bilgisi verildi.

Haberin Devamı

Osimhen İngiltere yolcusu 2 dev takım istedi

CHELSEA DE İLGİLENİYOR

Haberin devamında ise Chelsea'nin de Osimhen'e uzun zamandır ilgisi olduğu belirtildi. Maviler'in Osimhen'i transfer etmek için Arsenal ile rekabet edeceği vurgulandı.

PİYASA DEĞERİ 75 MİLYON EURO

25 yaşındaki Osimhen'in Transfermark'ta 100 milyon Euro olan piyasa değeri, son güncellemelerle birlikte 75 milyon Euro'ya düşürülmüştü. Osimhen'in şu anda Galatasaray forması altında 2 gol 2 asisti bulunuyor.

Osimhen İngiltere yolcusu 2 dev takım istedi

YORUM YAZ