Alanyaspor'a karşı fark yaratıyor! Galatasaray'da tüm gözler Mauro Icardi'de…

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılarda ilk 11 çıkması beklenen Mauro Icardi'nin Alanyaspor'a karşı oynadığı maçlardaki istatistiği dikkat çekiyor.

Alanyaspor'a karşı fark yaratıyor! Galatasaray'da tüm gözler Mauro Icardi'de…

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor'u konuk edecek. Oynanacak maçta tüm gözler sarı-kırmızılı ekibin yıldız futbolcusu Mauro Icardi'de olacak...

Haberin Devamı

OKAN BURUK’UN HİÇ KAYBI YOK

İki teknik adamdan Okan Buruk, meslektaşı Fatih Tekke’ye karşı 4 kez rakip oldu. Buruk, Süper Lig kariyerinde puan kaybetmediği teknik direktörler arasında en fazla karşılaştığı isim olan Tekke’ye karşı, tüm maçlardan galibiyetle ayrıldı.

Alanyaspora karşı fark yaratıyor Galatasarayda tüm gözler Mauro Icardide…

26 MAÇIN 24’ÜNDE KAZANAN TARAF

Süper Lig’deki son 26 maçının 24’ünü kazanan Galatasaray (1 beraberlik, 1 mağlubiyet), bu süreçte galip gelemediği iki karşılaşmayı da iç sahada oynadı. Kasımpaşa ile geçen hafta 3-3 berabere kalan Aslan, geçen sezon Fenerbahçe’ye 1-0 kaybetmişti.

Galatasaray'da 119. yıl kutlamaları yapıldı

TÜM GÖZLER ICARDI’DE

Özellikle kaptan olarak çıktığı Rigas Skola karşılaşmasında adeta sahada yokları oynayan Mauro Icardi, performansı sebebiyle Galatasaray’da en çok eleştirilen isimler arasında yer almıştı. Bu akşam Alanyaspor karşısında da ilk 11’de sahaya çıkması beklenen Icardi’den herkes, bu maçta çok daha iyi bir oyun ortaya koymasını ve gol atmasını bekliyor. Teknik direktör Okan Buruk’un da düşük performansı nedeniyle birebir görüşme yaptığı Arjantinli süperstarı motive ettiği ve ondan daha iyisini beklediğini söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

YARISINDA İMZASI VAR

Cim Bom’un, Süper Lig’de Alanyaspor’a attığı son 14 golün yarısında Mauro Icardi’nin payı bulunuyor. Icardi, bu süreçte Akdeniz ekibinin filelerini 4 kez havalandırdı ve 3 de gol pası verdi. Alanya, Arjantinli forvetin ligde en fazla gol katkısı sağladığı rakip konumunda yer alıyor.

 

Alanyaspora karşı fark yaratıyor Galatasarayda tüm gözler Mauro Icardide…

YORUM YAZ