Okan Buruk ameliyata alındı! Galatasaray'dan açıklama...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un apandisiti patladı. Tecrübeli teknik adam acil ameliyata alındı. Sarı-kırmızılı kulüpten, Buruk'un sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Ayrıca Beşiktaş ve TFF de geçmiş olsun mesajı yayınladı. İşte detaylar...

Okan Buruk ameliyata alındı! Galatasaray'dan açıklama...

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında İsveç ekibi Elfsborg'u 4-3 mağlup eden ve Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk için sıcak bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, rahatsızlanması sonucu kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Sarı-kırmızılı yönetimden alınan bilgiye, Buruk'un apandisit şüphesiyle kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Tecrübeli hocanın sağlık durumunun iyi olduğu, bilincinin yerinde ve endişelenecek bir durumun söz konusu olmadığı öğrenildi. Okan Buruk'un yapılacak olan tetkiklerin ardından ameliyata alındı. Buruk'un pazartesi günü oynanacak olan Beşiktaş derbisinde kulübede olup olmayacağı henüz belirsizliğini koruyor.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un sağlık durumu hakkında bilgilendirme mesajı yayınladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Okan Buruk, bugün öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirmiştir. Teknik Direktörümüz Okan Buruk’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Öte yandan Beşiktaş, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Okan Buruk’un apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir ameliyat geçirdiğini öğrendik. Okan Buruk’un en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni eder, Galatasaray Spor Kulübü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" denildi.

TFF'DEN OKAN BURUK AÇIKLAMASI

Apandisit rahatsızlığı sebebiyle kaldırıldığı hastanede operasyon geçiren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) geçmiş olsun mesajı geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un ani gelişen apandisit rahatsızlığı yüzünden hastaneye kaldırıldığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Başarılı bir operasyon geçiren Okan Burak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.

Okan Buruk ameliyata alındı Galatasaraydan açıklama...

YORUM YAZ