Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci belirsizliği! Menajerinden açıklama geldi

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun 11'de çok fazla şans vermediği İrfan Can Kahveci'nin sarı lacivertli kulüple yeni sözleşme yapıp yapmayacağı konusu belirsizliğini sürdürüyor.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci belirsizliği! Menajerinden açıklama geldi

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu İrfan Can Kahveci konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcunun menajeri sözleşme konusunda açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yönetimi ile görüşme yapmadık

Konuyla ilgili Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorusunu yanıtlayan milli futbolcunun temsilcisi William Davila, ''Şu an itibarıyla bir hiçbir gelişme yok. Doğal olarak pek çok opsiyonumuz var. Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunu şu anda görüşmedik. Biz her zaman görüşmeye açığız'' dedi.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci belirsizliği Menajerinden açıklama geldi

Medina, ödeme planında anlaşmazlık

Bu arada, Ocak'taki kış döneminde Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen Cristian Medina için Boca Juniors'la ödeme planında anlaşılamadığı ortaya çıktı. Fenerbahçe, 10 milyon doları 5 eşit taksitte ödemeyi önerdi. Buna göre 2.8 milyon dolar kontrat imzalandıktan sonra ödenecek.

1.5 milyon dolar 2026 Nisan
2.5 milyon dolar 2026 Ekim
2.5 milyon dolar 2027 Nisan
2.5 milyon dolar 2027 Ağustos

Haberin Devamı

Ayrıca Fenerbahçe, başarı kriterlerine bağlı 5 milyon dolar bonus vaaddetti; ancak bununla da ilgili bir taksit planı önerdi.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci belirsizliği Menajerinden açıklama geldi

1 milyon dolar ilk kez 11'de oynadığı maçtan sonra
1 milyon dolar, sezon sonuna kadar 15 maçı oynarsa
1 milyon dolar 30 maçtan sonra
1 milyon dolar Fenerbahçe ligde şampiyon olursa
1 milyon dolar Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırsa

Ayrıca, bu plana göre Medina'nın bir sonraki satışında Boca Juniors yüzde 20 pay alacak. Fakat Arjantin kulübü, ödeme planını çok taksitli bulduğu için kabul etmedi ve teklifin revize edilmesini istedi.

Cristian Medina, Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de oynamak istiyor. Bu nedenle kulüpler düzeyinde iletişim devam ediyor.
Ödeme planı için yeni bir müzakere yapılması bekleniyor.

YORUM YAZ