Mauro Icardi'nin geleceğini İtalyanlar böyle duyurdu! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Galatasaray'da son iki sezon gelen şampiyonluğun en büyük pay sahiplerinden biri olan Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin son dönemde adı pek çok takımla anılıyordu. Bugün İtalyan basınında Icardi'nin geleceği hakkında çarpıcı bir iddia yer aldı. İşte detaylar.

Mauro Icardi'nin geleceğini İtalyanlar böyle duyurdu! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu 102 gibi rekor bir puanla şampiyon olarak kapatan Galatasaray'da, 24.şampiyonluğun mimarlarından biri attığı 25 golle Mauro Icardi'ydi.

Haberin Devamı

Son iki sezondur gelen şampiyonlukların en büyük paydaşlarından biri olan Arjantinli golcü, sarı-kırmızılı taraftarların da sevgilisi haline geldi. Erden Timur'un Galatasaray'daki görevinden ayrılmasının ardından, Instagram hesabında Galatasaray'a ait her şeyi kaldırarak takımdan ayrılacağına dair söylentileri alevlendiren Mauro Icardi'nin adı bir süredir, Como ile anılıyordu. 

 21 yıl sonra Serie A'ya geri dönen Cesc Fabregas yönetimindeki Como'nun hedeflerinden biri de Icardi'ydi. Arjantinli oyuncuya ilgisi olduğu iddia edilen İtalyan takımının yanı sıra pek takımla da adı anılan Icardi'nin geleceğini İtalyanlar duyurdu.

GİDİYOR MU, KALIYOR MU?

Fantamaster'da yer alan habere göre; Icardi gelecek sezon kesin olarak Galatasaray'da kalıyor. Ayrıca Como kendini, Fabregas'ın fikirlerine uygun ve her şeyden önce mali açıdan sürdürülebilir profillere odaklayacak.

YORUM YAZ