Mauro Icardi sonrası Galatasaray'a bir şok daha! Ismail Jakobs sakatlandı

Galatasaray'ın Monaco'dan transfer ettiği 25 yaşındaki sol bek Ismail Jakobs, Burundi-Senegal maçının 90. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı.

Mauro Icardi sonrası Galatasaray'a bir şok daha! Ismail Jakobs sakatlandı

Milli ara öncesi Adana Demirspor'la oynanan maçta sakatlanan Mauro Icardi'nin ardından Galatasaray'a bir kötü haber daha geldi. Sarı Kırmızılı ekibin Monaco'dan transfer ettiği Ismail Jakobs, Burundi-Senegal maçında sakatlandı.

Haberin Devamı

MAÇI TAMAMLAYAMADI

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan 25 yaşındaki oyuncu, 90. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Acı çektiği gözlenen Jakobs, yerini El Hadji Malick Diouf'a bıraktı.

Mauro Icardi sonrası Galatasaraya bir şok daha Ismail Jakobs sakatlandı

SEDYEYE GEREK DUYMADI

Sağlık ekibinin getirdiği sedyeye gerek duymadan yürüyerek oyun alanının dışına çıkabilen Jakobs'un son durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak. Öte yandan Senegal, Ismaila Sarr'ın 71. dakikada attığı golle maçı 1-0 kazandı ve 4 puana ulaşarak liderliğe yükseldi. Burundi ise 3 puanda kaldı.

ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALANDI

Galatasaray, Derrick Köhn'ün boşluğunu Ismail Jakobs ile doldururken 25 yaşındaki Senegalli sol beki zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı. Cimbom, Monaco'ya kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro ödeyecek. Zorunlu satın alma opsiyonunun ise 8 milyon Euro olduğu ifade edildi. Jakobs, Sarı Kırmızılı ekipte 2024/2025 sezonunda 2.1 milyon Euro garanti ücret kazanacak.

Haberin Devamı

Mauro Icardi sonrası Galatasaraya bir şok daha Ismail Jakobs sakatlandı

105 MAÇTA 1 GOL, 8 ASİST

6.5 milyon Euro ödenmişti 2021 yılından bu yana Monaco’da forma giyen Jakobs, Fransız ekibinde çıktığı 105 maçta 1 gol attı ve 8 asist yaptı. Senegalli, 2019 yılında Köln’den, Monaco’nun yolunu tutarken, kendisi için o dönem 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenmişti.

"20 DAKİKA TELEFONDA KONUŞTUK"

YORUM YAZ