Galatasaray'da ayrılık: Büyük umutlarla transfer edilmişti

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gelecek oyuncular için görüşmeler devam ederken bir ayrılık da an meselesi. Büyük umutlarla transfer edilmişti, yeni rotası belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'da ayrılık: Büyük umutlarla transfer edilmişti

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray bir yandan transfer döneminin son günlerinde takıma katılacak görüşmeler gerçekleştiriyor, öte yandan da ayrılacak isimlerle ilgili çalışmalar yapılıyor.

Haberin Devamı

KOSTIC OLMADI, ZALEWSKI BEKLENİYOR

Juventus ile Filip Kostic'in transferi için görüşen Galatasaray istediğini alamadı. Sırp oyuncu tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı. Sarı - kırmızılılar da rotasını Roma'nın Polonyalı genç oyuncusu Nicola Zalewski'ye çevirdi. 

İtalyan ekibiyle görüştüğü iddia edilen Galatasaray 22 yaşındaki yıldız oyuncunun transferinde ilerleme kaydetmeye çalışıyor.

AYRILIK AN MESELESİ

Galatasaray'da ayrılması an meselesi olan isimlerin başında Alexandru Cicaldau geliyor. Transfer görüşmeleri için Romanya'ya giden 27 yaşındaki oyuncu için hem Mehmet Topal'ın çalıştırdığı Petrolul Ploieşti hem de Craiova ile görüşmeler yapılıyor.

Galatasarayda ayrılık: Büyük umutlarla transfer edilmişti

Petrolul, Rumen oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isterken Craiova ise bonservisini almak istiyor. Craiova'nın transferde Petrolul'den bir adım önde. Oyuncu ile anlaşan Rumen kulübü Galatasaray ile detayları görüşüyor.

Haberin Devamı
Galatasaraylı Cicaldau'dan milli takımda şık gol!

BÜYÜK UMUTLARLA GELMİŞTİ

Galatasaray, Alexandru Cicaldau'yu Craiova'dan 2021 yılında 6.50 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. Bir dönem Ittihad Kalba ve Konyaspor'da kiralık olarak forma giyen Rumen orta alan oyuncusu sarı - kırmızılı forma altında 41 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda beş kez gol sevinci yaşarken dört kez de asist yaptı.

Burak ÖZDEMİR - Fanatik.com.tr ÖZEL

YORUM YAZ