Süper Lig'in yeni ekibinden Galatasaray'a transfer teklifi

Avrupa liglerinde transfer dönemleri sona ererken Süper Lig'de transferler 13 Eylül'e kadar devam ediyor. Avrupa ve Süper Lig şampiyonluğu için kadrolarını güçlendirmeye devam eden Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor peşpeşe transferleri açıklıyor. Dört büyüklerde transfer çalışmaları devam ederken gündeme gelen ses getirecek haberleri derledik.

BODRUMSPOR'DAN GALATASARAY'A TEKLİF

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bodrumspor'dan sürprizi bir transfer hamlesi geldi. 

Ertan Süzgün'ün haberine göre, Bodrumspor, Taylan Antalyalı için Galatasaray’a teklif yaptı.

Konyaspor'un da istediği ve son olarak Samsunspor forması giyen Taylan, Karadeniz ekibiyle çıktığı 26 maçta 2 gol kaydetmişti. 

GALATASARAY'DAN OTAVIO HAREKATI

Galatasaray, Victor Osimhen'in ardından çarpıcı bir ismi daha kadrosuna katmayı hedefliyor. Al Nassr'dan ayrılması gündemde olan Otavio'yu kiralamak isteyen Cimbom bu transferi bitirmek için gün boyunca yoğun çaba harcadı. Hem Suudi Arabistan kulübüyle hem de yıldız futbolcuyla yapılan görüşmeler olumlu yönde ilerledi.

Aslan'ın Otavio harekatı, Osimhen'le coşan sarı-kırmızılı taraftarların heyecanını doruğa çıkardı. Transfer, Avrupa listesine yetişemese de Galatasaray'ın girişimlerini sürdüreceği ifade edildi. Yabancı kontenjanında boşluk yaratmak isteyen Al Nassr'da Otavio, takımdan ayrılması en muhtemel oyunculardan birisi konumumda.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI
Geçtiğimiz sezon Al Nassr formasıyla 44 resmi maça çıkan 29 yaşındaki Portekizli yıldız, bu maçlarda 11 gol 8 asistlik performans gösterdi. 

LYON'UN GEDSON TEKLİFİNE RET

Avrupa'da transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala Lyon'un Gedson Fernandes'e talip olduğu ortaya çıktı. Bu sezon Beşiktaş'ta sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Gedson Fernandes için de yapılan teklifi yabancı basın duyurdu. RMC'de yer alan habere göre; Lyon, Beşiktaş'tan Gedson'u istedi. Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde doğrudan rakip oldukları gerekçesiyle bu teklifi hiç değerlendirmeden geri çevirdi.

Lyon, Beşiktaş'tan Gedson için ret yanıtı almasının ardından orta sahaya Marsilya'dan Jordan Veretout'u transfer etti. (Sporx)

Haberin Devamı
LEO DUBOIS'NIN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan ayrılan Leo Dubois, Süper Lig ekibiyle anlaşmaya vardı.

'YARIN İMZALARI ATACAĞIZ'
TRT Spor'a konuşan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Dubois ile anlaştıklarını açıkladı: Leo Dubois ile prensipte anlaştık. Yarın imzaları atacağız.

SÜPER LİG KARİYERİ
Galatasaray'a 2022-2023 sezonunda transfer olan Fransız oyuncu, sarı-kırmızı formayla ilk yılında 25 resmi maçta görev alıp bir gol attı. Geçen sezon 3 karşılaşmada görev aldıktan sonra RAMS Başakşehir'e kiralanan Dubois, 2024-2025 sezonunda Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynadığı bir maçın yanı sıra Trendyol Süper Lig'deki 2 karşılaşmada şans buldu. (Milliyet)

TRABZONSPOR'DAN BEŞİKTAŞ'A RET

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğu kulübün efsane ismi Şenol Güneş'e emanet edildi.

BEŞİKTAŞ'TAN TRABZONSPOR'A TEKLİF

Şenol Güneş'in istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'a yeni hocasının eski kulübü Beşiktaş'tan flaş bir teklif geldi.

VİNCENT ABOUBAKAR ÖNERİSİ

Siyah beyazlılar elinden çıkartmak istediği, Şenol Güneş'in Beşiktaş'ta birlikte çalıştığı Vincent Aboubakar'a Trabzonspor'a önerdi.

TRABZONSPOR'DAN RET

61 Saat'in haberine göre, bordo mavili kulüp Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar önerisini reddetti.

BEŞİKTAŞ'A ŞENOL GÜNEŞ TRANSFER ETMİŞTİ

Vincent Abobukar, siyah beyazlı formayı ilk kez Şenol Güneş'in teknik direktörlük yaptığı dönemde giymişti. Kamerunlu golcü Porto'dan kiralık olarak Beşiktaş kadrosuna katılmıştı.

HAKİM ZİYECH İÇİN RESMİ TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech için Katar ekibi Al Arabi'den resmi bir açıklama geldi.

Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Ziyech'in kendileri ile anılması hakkında konuşan Al Arabi Yöneticisi Khalid Al Mas, Le Site Info'ya açıklamalarda bulundu.

"KİMSE REDDEDEMEZ"

Khalid Al Mas yaptığı açıklamada, "Hiçbir takım, Hakim Ziyech kalibresindeki bir oyuncuyu reddedemez." sözlerini sarf etti.

Öte yandan Ziyech transferinin detaylarına dair konuşamayacağını söyleyen Al Mas, takıma her zaman en iyi oyuncuları transfer etmek istediklerini söyledi.

FRANSIZLAR DUYURMUŞTU

Fransız basınından Foot Mercato, geçtiğimiz gün yaptığı haberde Al Arabi'nin Ziyech transferinde öne geçtiğini haberleştirmişti.

Galatasaray forması altında 27 maçta sahaya çıkan 31 yaşındaki Faslı Ziyech, 8 gol attı ve 4 asist yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ