Trabzon'da korkutan anlar! Yerde hareketsiz kaldı, yürekler ağza geldi

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Papara Park’ta karşılaştı. Müsabakanın son anlarında Trabzonspor'da Cihan Çanak, rakibi ile çarpışma sonrası yerde hareketsiz kaldı ve yürekleri ağza getirdi.

Trabzon'da korkutan anlar! Yerde hareketsiz kaldı, yürekler ağza geldi

Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor ile Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibinde Cihan Çanak, rakibi ile girdiği mücadele sonrası hareketsiz bir şekilde yerde kaldı.

Haberin Devamı
Trabzonspor - Beşiktaş maç sonucu: 1-1

YÜREKLER AĞZA GELDİ

Müsabakanın 88. dakikasında Felix Uduokhai ile girdiği kafa topu mücadelesi sonrası yerde hareketiz kalan Cihan Çanak yürekleri ağza getirdi. Genç futbolcu oyuna devam edemedi. Trabzonspor'da Cihan Çanak sedye ile kenara geldi ve yerine Ozan Tufan oyuna dahil oldu.

Trabzonda korkutan anlar Yerde hareketsiz kaldı, yürekler ağza geldi

AÇIKLAMA GELDİ

Trabzonspor, resmi sayfasından Cihan Çanak'ın sağlığı hakkında açıklama paylaştı:

"Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcumuz Cihan Çanak’ın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Beşir, “Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında evimizde Beşiktaş ile oynadığı karşılaşma sırasında kafasına aldığı darbe sonrası beyin sarsıntısı(kontüzyon) nedeniyle sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Cihan Çanak'ın hastanede yapılan ilk muayene ve görüntüleme tetkikleri sonucunda ciddi bir bulguya rastlanmamıştır” dedi."

YORUM YAZ