(ÖZET) Galatasaray - Kasımpaşa maç sonucu: 3-3 | 90+5'te şok gol!

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Kasımpaşa karşısında 3-0'lık üstünlüğü yakalamasına rağmen konuk ekip, 90+5. dakikada Da Costa'nın golüyle deplasmandan 3-3'lük beraberlikle ayrılmayı başardı.

MAÇ SONUCU: GALATASARAY 3-3 KASIMPAŞA

Galatasaray, sahasında ağırladığı Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı.

Stat: RAMS Park

Hakemler: Oğuzhan Çakır, Mehmet Akıncık, Ali Can Alp

Galatasaray: Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Jakobs, Sallai (Dk. 46 Barış Alper Yılmaz), Sara (Dk. 63 Berkan Kutlu), Kerem Demirbay, Yunus Akgün (Dk. 63 Kaan Ayhan), Osimhen (Dk. 46 Mertens), Icardi (Dk. 74 Batshuayi)

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin Özcan, Ben Ouanes (Dk. 30 Omeruo), Cafu (Dk. 46 Gökhan Gül), Fall, Barak (Dk. 74 Espinoza), Aytaç Kara, Hajradinovic, Da Costa (Dk. 90+8 Sadık Çiftpınar)

Goller: Dk. 20 ve 28 Osimhen, Dk. 34 Icardi (Galatasaray), Dk. 44 Fall, Dk. 83 Hajradinovic (Penaltıdan) Dk. 90+5 Da Costa (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 57 Hajradinovic, Dk. 79 Gökhan Gül, Dk. 87 Fall, (Kasımpaşa), Dk. 66 Abdülkerim Bardakcı, Dk. 69 Mertens (Galatasaray)

GOL | GALATASARAY 3-3 KASIMPAŞA

Kasımpaşa'da sağ kanatta topla buluşan Espinoza'nın ortasında Hajradinovic'in kafasıyla arkaya bıraktığı topa Da Costa'nın vuruşu skoru eşitledi.

GOL | GALATASARAY 3-2 KASIMPAŞA

Kasımpaşa'da penaltı vuruşunda hata yapmayan Hajradinovic, durumu 3-2 yaptı.

Galatasaray 3-2 Kasımpaşa (83' Hajradinovic)

Haberin Devamı
KASIMPAŞA PENALTI KAZANDI

Fall'un kafa vuruşunda Jakobs'un elle müdahalesine ilişkin pozisyonu VAR müdahalesi ile kenara gelerek izleyen Oğuzhan Çakır, penaltı noktasını gösterdi.

Muslera'dan müthiş refleks

Kasımpaşa'nın sol kanattan kullandığı kornerde Berkan'ın ters kafa vuruşunda Muslera, kritik bir kurtarışla topu bir kez daha kornere yolladı.

Penaltı VAR'dan döndü

Fall'un sağ kanattan ortasında Jakobs'un temasını elle müdahale olarak değerlendiren ve penaltı noktasını gösteren Oğuzhan Çakır, VAR'dan gelen inceleme tavsiyesi sonucunda pozisyonu izleyerek kararını iptal etti.

Haberin Devamı
İKİNCİ YARI BAŞLADI

Galatasaray - Kasımpaşa maçında ikinci yarının ilk düdüğü geldi. 

İkinci yarı öncesi iki değişiklik

Galatasaray'da ikinci yarı öncesi Osimhen ve Sallai'nin yerine Mertens ve Barış Alper oyuna dahil oldu.

İLK YARI SONUCU: GALATASARAY 3-1 KASIMPAŞA

Galatasaray, Kasımpaşa karşısında maçın ilk yarısını 3-1 önde tamamladı.

Stat: RAMS Park

Hakemler: Oğuzhan Çakır, Mehmet Akıncık, Ali Can Alp

Galatasaray: Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Jakobs, Sallai, Sara, Kerem Demirbay, Yunus Akgün, Osimhen, Icardi

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin Özcan, Ben Ouanes (Dk. 30 Omeruo), Cafu, Fall, Barak, Aytaç Kara, Hajradinovic, Da Costa

Goller: Dk. 20 ve 28 Osimhen, Dk. 34 Icardi (Galatasaray), Dk. 44 Fall (Kasımpaşa)

Haberin Devamı
Da Costa fırsatı değerlendiremedi!

Hajradinovic'in pasında kale alanı üzerinde Muslera ile karşı karşıya kalan Da Costa2nın vuruşu yandan auta gitti.

GOL | GALATASARAY 3-1 KASIMPAŞA

Kasımpaşa'da Winck'in sağ kanattan ortasına Fall'un kale alanı üzerinde yaptığı şık vuruş ile skor 3-1'e geldi.

Galatasaray 3-1 Kasımpaşa (44' Fall)

GOL | GALATASARAY 3-0 KASIMPAŞA

Sol kanattan Jakobs'un taç atışında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Icardi, kontrolü sonrası dönerek uzak direğe yaptığı vuruşla farkı 3'e çıkaran isim oldu.

Galatasaray 3-0 Kasımpaşa (34' Icardi)

Haberin Devamı
GOL | GALATASARAY 2-0 KASIMPAŞA

Sara'nın uzun pasına hareketlenen Osimhen, kontrolü sonrası ceza sahası içinde dönerek yaptığı vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

Galatasaray 2-0 Kasımpaşa (28' Osimhen)

Da Costa kaleyi bulamadı

Kasımpaşa'da ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Da Costa'nın şutu üstten dışarı gitti.

GOL | GALATASARAY 1-0 KASIMPAŞA

Galatasaray'da sol kanattan topla çıkan Abdülkerim'in ortasına kale alanında dokunan Osimhen, takımını öne geçirmeyi başardı.

Galatasaray 1-0 Kasımpaşa (20' Osimhen)

Haberin Devamı
Icardi'nin kafası isabetli olmadı

Galatasaray'da sol kanattan yapılan ortaya Icardi'nin ön direkteki kafa vuruşu üstten dışarı gitti.

Kasımpaşa savunmasından kritik müdahale

Galatasaray'da Osimhen'in pasında savunma arkasına hareketlenen Sallai'nin kaleciyle karşı karşıya kalmasına son andaki müdahalesiyle Ben Ouanes engel oldu.

MAÇ BAŞLADI

Galatasaray - Kasımpaşa mücadelesinde ilk düdük geldi.

İlk 11'ler belli oldu

Galatasaray: Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Jakobs, Kerem Demirbay, Sara, Yunus Akgün, Sallai, Icardi, Osimhen

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin, Ben Ouanes, Cafu, Hajradinovic, Aytaç, Barak, Fall, Nuno da Costa

G.Saray parçalı formayla sahada olacak
Maç saatte sıcaklık 21 derece
VAR hakemi açıklandı

Galatasaray ile Kasımpaşa arasında bu akşam saat 19.00'da oynanacak maçın VAR hakemi Ali Şansalan oldu.

Süper Lig’de kayıp yok

Süper Lig’de sezonun yenilgisiz takımlarından Galatasaray, oynadığı 6 maçtan da galip ayrılarak, en iyi sezon başlangıcını tekrarlamıştı. Sarı-Kırmızılılar, bu süreçte Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, Gaziantep FK ve Fenerbahçe’yi mağlup etti. Aslan, Paşa karşısında galip ayrılması durumunda en iyi sezon başlangıcını gerçekleştirecek.

Galatasaray: 26 Kasımpaşa: 7

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 40 kez karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar 26 kez sahadan galip ayrılırken, Paşa ise 7 kez rakibini mağlup edebildi. 7 maçta kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan’ın 81 golüne, Lacivert-Beyazlılar 42 golle yanıt verdi.

Taraftarlar yine hazır

Kasımpaşa maçının biletlerine hücum eden Galatasaraylı taraftarlar, bu akşam da Rams Park’ı doldurmaya hazırlanıyor. Kulüpten elde edilen verilere göre, zorlu mücadelede tribünlerde yaklaşık 45 bin seyirci olması bekleniyor. Galatasaray hafta içindeki PAOK maçında da dolu tribünler önünde mücadele etmişti.

Hücum hattı parmak ısırttı

Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı maçlarda 20 gol kaydetti. Hücumda etkili performans sergileyen ve maç başı 3.3 gol ortalamasıyla mücadele eden Sarı-Kırmızılılar, ligin de en golcü takımı konumunda bulunuyor. Cim Bom’da ligde Barış Alper Yılmaz 4, Dries Mertens 3, Gabriel Sara, Michy Batshuayi ve Abdülkerim Bardakcı da 2’şer kez rakip fileleri havalandırdı.

Tek eksik Hakim Ziyech

Cimbom’da sakatlığından dolayı tedavisi devam eden Faslı futbolcu Hakim Ziyech, Kasımpaşa maçında oynayamayacak. Ziyech dışındaki tüm oyuncular, Okan Buruk’un görev vermesi halinde forma giyebilecek durumda.

Galatasaray-Kasımpaşa muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Yunus, Osimhen

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin, Rodrigues, Cafu, Aytaç, Barak, Ben Ouanes, Da Costa, Fall

Galatasaray-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Rams Park'ta oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak Galatasaray-Kasımpaşa maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Oğuzhan Çakır'ın yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Okan Buruk rekor için sahada

Bu sezon ilk 6 maçını kazanarak Süper Lig tarihindeki en iyi sezon başlangıcını yenileyen Galatasaray, Kasımpaşa'yı yenmesi halinde rekor kıracak. Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard yönetiminde 2009-2010 sezonunda 6'da 6 yaparak en iyi sezon başlangıcını yapan sarı-kırmızılı takım, bu sezon da ilk 6 maçını kazanarak bu başarıyı tekrarladı. Okan Buruk, galibiyet gelirse 7’de 7 ile kulüp tarihinin en iyi başlangıç yapan ismi olacak.

Galatasaray namağlup lider!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Süper Lig'de 6'da 6 yaparak başlayan sarı-kırmızılı takım, 18 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Ligde bir galibiyet, üç beraberlik ve iki mağlubiyet yaşayan Kasımpaşa ise topladığı 6 puanla haftaya 11. sırada girdi.

YORUM YAZ