Fenerbahçe forvet transferi yaptı! Bonservis bedeli dudak uçuklattı

Süper Lig'de 4 büyükler başta olmak üzere gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Takımlar yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken gündem hareketlendi. Gelecek sezonun kadrosu için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, forvet hattına bomba bir transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi.İşte Süper Lig'de günün tüm transfer gelişmeleri...

FENERBAHÇE'DEN 20 MİLYON EUROLUK TRANSFER!

CNN Portugal'ın haberine göre Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe'ye transfer oluyor.

Portekiz'i 2022 Dünya Kupası'ndan eleyen golü atan Faslı forvet, 20 milyon euro karşılığında Sarı-Lacivertliler'e transfer oluyor.

Nesyri'nin 2020'den bu yana formasını giydiği Sevilla, 15 milyon Euroluk ilk teklifi reddetti ve Fenerbahçe İspanyol kulübün talep ettiği 20 milyon Euro'yu ödemeyi kabul etti.

27 yaşındaki Youssef En-Nesyri, 2023/24 sezonunda Sevilla formasıyla çıktığı 41 maçta 20 gol (İspanya liginde 16) attı.

MENAJERİ: TRABZONSPOR İLGİLENİYOR'

Son olarak Rus kulübü Akhmat Grozyny’de forma giyen 26 yaşındaki Burkina Fasolu oyuncu Mohamed Konate’nin adı Trabzonspor’a yazıldı.

Konate'nin menajeri "Trabzonspor ilgileniyor" dedi
Rusya’da yayın yapan Match TV’ye konuşan Konate’nin menajeri ise Trabzonspor’un oyuncusu ile ilgilendiğini ileri sürdü. Konate’nin menajeri Dimitriy Seluk, yaptığı açıklamada, “İlgiyi onaylıyorum ancak konu henüz kapanmadı. Onu görmek isteyen başka takımlar da var” dedi.

Bonservisi elinde
Santrafor bölgesinde forma giyen Konate, son olarak Akhmat Grozny’de forma giydi. Temmuz ayında sözleşmesi sona eren oyuncu şu anda serbest konumda. Kariyerinde üst düzey kulüp bulunmayan oyuncu 2019’dan beri Rusya’da farklı takımlarda forma giyiyor.
112 maçta 33 gol, 6 asist
Rusya Ligi'nde toplamda 112 maça çıkan Konate 33 gol atıp 6 da asist yaptı. 26 yaşındaki futbolcu geride kalan sezonda ise 35 maçta 13 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Burkina Fasolu oyuncu en yüksek piyasa değerine ise 3 milyon Euro ile bu sezon ulaştı.

KOSTİC FENERBAHÇE'YE

Adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Juventus'un 31 yaşındaki Sırp futbolcusu Filip Kostic için flaş bir iddia ortaya atıldı. Tutto Juve'de yer alan habere göre; Kostic gelecek sezon Türkiye'de, Fenerbahçe forması giyebilir. Haberde, Fenerbahçe'nin Sırp futbolcunun transferinde önemli aşama kaydettiği belirtildi.

Haberin Devamı
CİMBOM'DAN LAIMER SÜRPRİZİ

 

Mutlak bir orta sahayla kadrosunu güçlendirecek G.Saray, Bayern Münih'in yıldızı Konrad Laimer için devreye girdi. Takvim'in haberine göre Sarı-kırmızılılar Laimer'i satın alma opsiyonu da ekleyerek kiralamak ve orta saha bölgesini garanti altına almak istiyor.

A MİLLİ TAKIM, LAIMER’İ ÜZMÜŞTÜ

Avusturyalı yıldız isim, EURO 2024'te son 16 turunda A Milli Takım'a zorluk yaşatan isimlerden biri oldu. Fakat maç sonunda gülen ve çeyrek finale yükselen taraf A Milliler olmuştu.

GEÇEN SEZON GALATASARAY’A KARŞI OYNADI

27 yaşındaki futbolcu geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Cimbom'a karşı 2 maçta toplam 108 dakika süre almıştı.

43 MAÇTA FORMA GİYDİ

Geçtiğimiz sezon 43 maçta forma giyen Laimer, 1 gol - 4 asistlik performans sergiledi ve 2 bin 713 dakika sahada kaldı.

BEŞİKTAŞ'TAN İSMAJLİ HAREKÂTI

Empoli’de oynayan 27 yaşındaki stoperi Ardian İsmajli'yi gündemine alan Beşiktaş, İtalyan kulübüyle masaya oturacak

Savunmayı Gabriel Paulista hamlesi yaparak sağlamlaştıran Beşiktaş, Sambacı'nın yanına partner arayışına girdi. Bu kapsamda siyah-beyazlı yönetim, İtalya'da Empoli forması giyen 27 yaşındaki stoper Ardian İsmajli'yi gündemine aldı. Transferden sorumlu kurmaylar, tecrübeli stoper için kısa süre içinde resmi girişimlere başlayacak.

İsmajli, Arnavutluk'un 2024 Avrupa Şampiyonası kadrosuna çağrılsa da turnuvada süre alamadı. Kariyerinde Hajduk Split ve Spezia formaları da giyen oyuncunun Empoli ile sözleşmesi sene sonunda bitiyor. Oynadığı takımlarda toplamda 195 maça çıkan savunmacı, 3 gol-4 asistlik performans sergiledi. 

ZANIOLO, ATALANTA İÇİN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Sarı-kırmızılı takımın İtalyan futbolcusu Nicolo Zaniolo, ülkesinin takımlarından Atalanta’ya transfer oldu.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Nicolo Zaniolo bugün sabah saatlerinde yeni takımı Atalanta için sağlık kontrolünden geçti. 

İŞTE SÖZLEŞME ŞARTLARI

Buna göre Galatasaray, İtalyan ekibinden 3 milyon euro kiralama bedeli alacak. Zaniolo’nun satın alma opsiyonu ise 18 milyon euro olacak. Ayrıca 2.5 milyon euro bonusun yer aldığı transferde, satın alma opsiyonu Zaniolo’nun maçların en az yüzde 60'ında oynadığı takdirde devreye girecek. Galatasaray transferin gerçekleşmesi ve bonusun devreye girmesiyle 22-23 milyon euro civarında bir gelir elde edecek.

Sarı - kırmızılılar, Zaniolo'yu Roma'dan transfer ederken bir sonraki satışın kârından yüzde 20 eski kulübüne vereceğini açıklamıştı.

GALATASARAY, 15 MİLYON EUROYA TRANSFER ETMİŞTİ

Galatasaray’ın 8 Şubat 2023 tarihinde 15 milyon euro bonservis bedeliyle Roma’dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo, geçen sezonu Aston Villa’da kiralık olarak geçirdi. Zaniolo, forma giydiği 39 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. Zaniolo’nun piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı
GALATASARAY'DA ORTA SAHAYA DÜNYA YILDIZI

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da hedef orta saha transferi.

GALATASARAY RABİOT’U İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

Takvim’in haberine göre Galatasaray'da orta saha takviyesi için beklenen ismin Adrien Rabiot olduğu öğrenildi. Oyuncunun istediği sözleşme şartlarını kabul eden Galatasaray, Juventus ile sözleşmesi biten Fransız oyuncuyu Türkiye'ye gelme konusunda ikna etmek için tüm şartları zorluyor.

Bu sezon 35 maça çıkan Rabiot, bu müsabakalarda 5 gol 3 asist yaptı. Profesyonel futbol kariyerinde 452 resmi maçta görev yapan 29 yaşındaki oyuncu, 47 gol ve 32 asist yaptı.

EURO 2024’TE İLK 11’İN DEĞİŞMEZİ

Fransa Milli Takımı ile EURO 2024'te görev yapan Rabiot, takımının şu ana kadar oynadığı tüm maçlara ilk 11'de başladı.

PİYASASI 35 MİLYON EURO

35 milyon Euro'luk piyasa değeri bulunan tecrübeli orta saha oyuncusunun sözleşmesi 1 Temmuz itibarıyla sona erdi.

HOJBJERG’TE FENERBAHÇE'NİN KOZU MOURİNHO

Danimarkalı 28 yaşındaki yıldızı bonservisiyle kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Portekizli hocasının referansıyla transferi bitirmeye çalışacak.

Sabah'ın haberine göre; savunmanın merkezine Çağlar Söyüncü'yü ve soluna da Levent Mercan'ı kadrosuna katan Fenerbahçe'de sıra orta sahaya geldi. Transfer listenin birinci sırasında Pierre-Emile Hojbjerg bulunuyor. Tottenham'dan ayrılmak isteyen 28 yaşındaki oyuncu için devrede olan Kanarya, Danimarka'nın EURO 2024'e veda etmesiyle girişimlere başlayacak.

Teknik direktör Mourinho, hem 6 hem de 8 numara oynayabilen Tottenham'dan eski öğrencisini takımda görmek istiyor. Fenerbahçe, sözleşmesi 2025'te bitecek başarılı orta sahayı, bonservisle almaya çalışacak. Sarı-lacivertlilerin transferde en büyük kozu ise eski hocası Mourinho. Sarı-lacivertli yönetim İngiliz kulübü ile pazarlıklarına hafta içerisinde start verecek.

FENERBAHÇE İLE GALATASARAY'IN SAMARDZİC DERBİSİ!

 

Ezeli rakibinin listesindeki Sırp orta sahayı, Cimbom’un çalıştırıcısı Okan Buruk da kadrosunda görmek istiyor. 22 yaşındaki genç yeteneği Aslan, Lucas Torreira’ya partner olarak düşünüyor

Sabah'ın haberine göre; geçen sezon Zaha, Tete, Fred ve Szymanski için kapışan Galatasaray ve Fenerbahçe bu transfer döneminde Michy Batshuayi için karşı karşıya geldi. Fransız golcünün savaşından galip çıkan sarı-kırmızılılar, ezeli rakibinin ilgilendiği Lazar Samardzic için de devreye girdi. Orta sahada Torreira'ya ofansif gücü yüksek ve genç bir partner arayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'tan Samardzic'e onay çıktı.

8 DIŞINDA 10 NUMARADA DA FORMA GİYİYOR
Udinese'de oynayan 22 yaşındaki Sırp orta sahaya 20 milyon Euro'nun üzerinde değer biçiliyor. Bonservisi yüksek ancak maaşı düşük olan oyuncunun kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Serie A'da 93 maça çıkan 2002 doğumlu genç yetenek, 13 gol-8 asiste imzasını koydu. 8 numara dışında 10 numara olarak da oynayabilen Samardzic, EURO 2024'te Sırbistan için ter döktü.

Haberin Devamı
TRABZON'DA SZALAİ'NİN ALTERNATİFİ FOLCARELLİ!


Fırtına’da öncelikle bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve Hoffenheim’e 14 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan Atilla Szalai’nin kiralık olarak alınması gündeme geldi.

26 yaşındaki Macar stoper, bu teklifi kabul ederken kulüpler arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği ve kısa süre içerisinde sonuçlanma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Burada Trabzonspor’un elini en çok güçlendiren detayın oyuncunun Almanya’dan ayrılmak istemesi oldu.

Bordo-mavili idarecilerin Szalai transferinde sorun çıkması halinde daha önce de istediği Tim-Jabol Folcarelli’yi yeniden gündemine alacak. Geçtiğimiz sezon Fransız ekibi AC Ajaccio ile yapılan tüm görüşmelere rağmen transferi için onay alınamayan 24 yaşındaki oyuncu için temaslar başladı.

Trabzonspor bu transferi bonservis bedeli ile gerçekleştirerek, scout ekibinin alınmasını çok istediği bir oyuncuyu kadroya katmak istiyor. (Skorer)

BEŞİKTAŞ'A MULEKA PİYANGOSU!

Yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ta yönetim, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Bugüne kadar Gabriel Paulista ve Rafa Silva’yı kadrosuna katan, Di Maria’dan da son kararını vermesini isteyen siyah-beyazlı idareciler rotasını golcüye çevirdi.

Yönetim, tecrübeli çalıştırıcının istediği pivot santrforu almak için geniş bir liste belirledi. Bu listenin içinde geçen sezon Antalyaspor’da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Fransız ekibi Lens’te bulunun Adam Buksa’nın da olduğu ortaya çıktı. Kulübün kasasını da düşünen yönetim bu transferde farklı bir stratejiyle ilerleyecek.

6-7 MİLYON ARALIĞINDA BONSERVİS

Skorer'in haberine göre Van Bronckhorst’un kadroda çok fazla düşünmediği Jackson Muleka’nın birçok talibi olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetim, tecrübeli oyuncuyu isteyen kulüplerle pazarlıklarını sürdürürken, 6-7 milyon aralığında bir bonservisle Muleka’yı göndermeyi düşünüyor. Buradan gelecek para da golcü transferi için kullanılacak.

Adam Buksa’nın da güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. Antalyaspor formasıyla geçen sezon Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 35 maçta şans bulan 27 yaşındaki forvet 16 gol, 2 asistle başarılı bir performans ortaya koydu. Buksa, 193 cm’lik boyuyla Teknik Direktör van Bronckhorst’un istediği özelliklerde bir oyuncu olarak göze çarpıyor.

YORUM YAZ