Kerem Aktürkoğlu-Barış Alper Yılmaz ikilisi geri döndü!

Maçın kilidini genç eldiven Deniz’in hatasından yararlanan Kerem’in golü açarken, 31’de bu kez Kerem’in pasıyla Barış fileleri havalandırdı. Uzun süredir küs olan iki genç, skoru 3-0’a getiren bu golün ardından birbirine sarılarak yüzleri güldürdü.

Kerem Aktürkoğlu-Barış Alper Yılmaz ikilisi geri döndü!

Adana Demirspor deplasmanında rahat bir galibiyet alan Galatasaray sadece 3 puan değil, iki genç yıldızını da kazandı. Gecenin kilidini henüz 9. dakikada Adana’nın genç kalecisi Deniz’in yaptığı hatadan yararlanan Kerem Aktürkoğlu’nun golü açtı. Maç 2-0 devam ederken, 31. dakikada bu kez Kerem’in şık pasında hareketlenen Barış nefis bir vuruşla skoru 3-0’a getiren golü attı. Uzun süredir küs olan iki yıldız, bu golün ardından birbirine sarılarak küslüğün bittiğini ve barışın sağlandığını ilan etmiş oldu. Ortaya çıkan bu tablo en çok da Galatasaray taraftarının yüzünü güldürdü.

Haberin Devamı

Kerem: Daha iyi olacak

Şampiyonlar Ligi’nden elendikleri için üzgün olduklarını, ancak Avrupa Ligi’nde çok daha iyisini yapacaklarının sözünü veren Kerem, “Hiçbir şey kaybetmedik. 2 senedir şampiyon oluyoruz, ligde yine üst üste kazanmaya devam ediyoruz. Bugün de (dün) çok önemli bir galibiyet aldık. Böyle devam etmek istiyoruz. Avrupa’da da büyük hedeflerimiz var” diye konuştu.

Kerem Aktürkoğlu-Barış Alper Yılmaz ikilisi geri döndü

Kerem ve Barış, 3. golden sonra aralarındaki küslüğün bittiğini bu kareyle ilan etmiş oldu.

Barış: Merak etmesinler

Geceyi boş geçmeyen Barış Alper de Galatasaray taraftarına mesaj göndererek, “Hepimiz için üzücü bir hafta oldu ama kimse merak etmesin, her kulvarda hâlâ iddiamız var. Takımda herkes birbiriyle iyi anlaşıyor, kimsenin sorunu yok. Bu maçta da bunu net bir şekilde göstermiş olduk” dedi.

YORUM YAZ