İtalyan gazeteci Galatasaray'a gelen Mauro Icardi teklifini açıkladı

Galatasaray'da son iki sezona damga vuran Arjantinli yıldız Mauro Icardi için gelen teklif ortaya çıktı. İtalyan gazeteci sarı - kırmızılıların reddettiği teklifi duyurdu.İşte detaylar...

Eşi Wanda Nara ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen ve bir süredir transfer tekliflerinin olduğu iddia edilen Mauro Icardi'yi hangi takımın istediği belli oldu.

Haberin Devamı

Geçen sezon bonservisi henüz Galatasaray tarafından alınmadan önce Suudi Arabistan kulüplerinden yaklaşık 40 milyon Euro'luk teklif alan yıldız oyuncu bu teklifleri elinin tersiyle iterek sarı - kırmızılılara bonservisiyle birlikte transfer olmuştu.

TEKLİF REDDEDİLDİ

Mauro Icardi'nin Suudi Arabistan'dan bu sezonda teklif aldığı ve bunun reddedildiği ortaya çıktı. İtalyan gazeteci Nico Schira'nın haberine göre; Suudi Arabistan Pro Ligi ekibi Al Qadsiyah ilk olarak Alvaro Morata ve Mauro Icardi için kulüplerine teklif götürdü. Bu tekliflerin reddedilmesinin ardından ise Pierre-Emerick Aubameyang tranfer edildi. Gabonlu golcü Suudi Arabistan ekibinden yıllık 15 milyon Euro kazanacak.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

YORUM YAZ