Galatasaray kendi Fred'ini buldu! Transfer görüşmeleri başladı

Süper Lig'de transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktör Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar, transferde düğmeye bastı. Sağ bek ve orta saha transferlerini bitirmeye çalışan Cimbom, yeni Fred olarak adlandırılan yıldız oyuncuyu transfer etmek için temaslarını sıklaştırdı.

Yeni sezon yaklaşırken transfer çalışmalarını sürdüren son şampiyon Galatasaray, orta sahayı güçlendirmek için temaslarını sıklaştırdı. Torreira'nın yanına kaliteli bir oyuncu almak isteyen Cimbom, Brezilyalı oyuncuyu listesine ekledi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

WAN-BİSSAKA İÇİN YENİ TEKLİF

ROSS, PRAG YOLCUSU

Geçen sezon NEC Nijmegen'de kiralık olarak forma giyen Mathias Ross, bu sezon da Sparta Prag yolcusu. Danimarkalı futbolcu ile yakından ilgilenen Çekya ekibi, oyuncunun satın alma bedeli olan 1.5 milyon Euro'yu ödeyerek bonservisini almak istiyor. Çekya basını, futbolcunun 3 yıllık imza atacağını duyurdu. G.Saray, 23 yaşındaki stoperi 1.7 milyon Euro'ya Aalborg'dan transfer etmişti.

Galatasaray kendi Fredini buldu Transfer görüşmeleri başladı

NELSSON&EMİN TAKIMA DÖNDÜ

Geçen sezon sonunda ayak parmağı kırılan ve EURO 2024'ü kaçıran Victor Nelsson sakatlığını tamamen atlattı. Avusturya kampında 5 gün boyunca özel program uygulanan Danimarkalı stoper, dün takımla birlikte çalışmalara başladı. Emin Bayram'ın da tedavisi bitti ve 21 yaşındaki stoper artık oynamaya hazır.

Haberin Devamı

Galatasaray kendi Fredini buldu Transfer görüşmeleri başladı

WENDEL İÇİN SIKI TEMAS

Galatasaray ile Zenit forması giyen Brezilyalı Wendel arasındaki flört, gündemi meşgul etmeye başladı. Brezilyalı Fred'in geçen sezon Fenerbahçe'de yarattığı pozitif etkiyi gören sarı-kırmızılılar, kalite olarak Fred'e benzettikleri Wendel için temaslarını sıklaştırdı.

Galatasaray kendi Fredini buldu Transfer görüşmeleri başladı

2020'den beri Rusya'da kariyerini sürdüren Sambacı 8 numara, Zenit'in Krasnodar'ı 4-2 yenerek Rusya Süper Kupası'nı kazandığı finale 1 gol-2 asistle damgasını vurdu. 26 yaşındaki Wendel'in piyasa değeri 20 milyon Euro...

Galatasaray cephesi ise hem Zenit hem de oyuncunun menajeri ile görüşüp bonservisi düşürmeye çalışıyor.

YORUM YAZ