Galatasaray'da son dakika! Wan-Bissaka için yeni teklif...

Galatasaray, sağ bek konusunu neticeye kavuşturmak istiyor. Listenin ilk 2 sırasında yer alan Aaron Wan Bissaka ve Guela Doue ile olan temasların devam ettiği öğrenildi. İki futbolcudan birinin Sarı-Kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

Sağ bek için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Rennes forması giyen Guela Doue ile yaptığı görüşmelerde önemli adımlar atmıştı. Ancak başka takımların araya girmesi sonucu Sarı Kırmızılılar’ın işi hayli zorlaştı. Oyuncu cephesi Cim Bom’a gelmek istese de transfer şu an için sekteye uğrayacak gibi duruyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda son dakika Wan-Bissaka için yeni teklif...

Doue’ye gelen teklifler Rennes’in kafasını karıştırdı. Fildişili sağ bek, Cim Bom’a gelmek istese de transfer şu an için sekteye uğrayacak gibi duruyor.

WAN-BISSAKA İÇİN YENİ TEKLİF

Alternatif planların da üzerinde duran Aslan, daha önceki gündeminde yer alan Aaron Wan-Bissaka için yeni bir teklif yapacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile 1 senelik kontratı kalan deneyimli sağ bekin de takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

YENİ TEKLİFLE GİDİLECEK

Bu doğrultuda Aslan’ın, 10 milyon Euro dolaylarında bir öneride bulunması bekleniyor. Daha önce oyuncu cephesi, sunulan şartlara sıcak bakmıştı. Yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda Cim Bom’un, iki oyuncudan birini mutlaka renklerine bağlamak istediği öğrenildi. 

Haberin Devamı

Galatasarayda son dakika Wan-Bissaka için yeni teklif...

Wan Bissaka, United’ın gelecek sezon planlamasında yer almıyor. Aslan’ın, 10 milyon Euro dolaylarında bir öneride bulunması bekleniyor.

 

YORUM YAZ