İki yeni talip Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor! Teklif ortaya çıktı

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun takımdan ayrılacağı ileri sürülmüş, Milli futbolcunun yönetimle görüşerek ayrılık isteğini dile getirdiği ve kariyerini yurt dışında sürdürmek istediği iddia edilmişti. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Aktürkoğlu için İspanyol basınında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Aktürkoğlu'na Avrupa'dan iki sürpriz talip çıktı.

İki yeni talip Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor! Teklif ortaya çıktı

Galatasaray'da yeni sezon için transfer hareketliliği devam ederken bir yandan da takımdan ayrılacak isimler merak ediliyor. O isimlerin başında da Kerem Aktürkoğlu geliyor. Geride bıraktığımız sezonda da sık sık eleştirilerin odağındaki isim olan Aktürkoğlu, kırgınlığını da dile getirmişti.

Haberin Devamı
İZLE | Galatasaray - Parma maç özeti (VİDEO)

Adı Real Sociedad ve Suudi Arabistan'la anılan Aktürkoğlu'nun, Galatasaray'dan ayrılma isteğini de yönetime ilettiği ve Avrupa'da oynamak istediği gelen iddialar arasındaydı. Aktürkoğlu'nun transferi hakkında bir iddia da Mundo Deportivo'dan geldi.

İki yeni talip Kerem Aktürkoğlu için Galatasarayın kapısını çalmaya hazırlanıyor Teklif ortaya çıktı

SOCİEDAD ZAYIFLADI, İKİ YENİ TALİP VAR
İspanyol gazete, sdı sık sık Real Sociedad ile anılan 25 yaşındaki futbolcunun Real Sociedad'a transfer olma ihtimalinin giderek düştüğünü yazdı. Sociedad'ın kanat oyuncuları olarak Kubo, Becker, Barrenetxea, Sergio Gómez, Navarro ve Magunazelaia'nın yer aldığı, Takefusa Kubo'nun ayrılması durumunda ise Mikel Oyarzabal'ın joker olarak kullanılabileceği için başka bir kanat oyuncusuna ihtiyaç duyulmadığının belirtildiği haberde, Aktürkoğlu için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Habere göre; Aktürkoğlu için Roma ve Lille Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Her iki takım da bu transfer için 10 milyon Euro önerecek.

Efsane isimden olumlu rapor

YORUM YAZ