Hakim Ziyech'ten Galatasaray'a kötü haber! Fenerbahçe derbisi...

Galatasaray, Fas Milli Takımı’nın Lesotho ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Hakim Ziyech’in sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiğini açıkladı.

Hakim Ziyech'ten Galatasaray'a kötü haber! Fenerbahçe derbisi...

Galatasaray, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde Fas Milli Takımı’nın Lesotho ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Hakim Ziyech’in, sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiğini ve oyuncunun tadavisine başlandığını açıkladı.

Haberin Devamı
Christoph Daum için Köln'de cenaze töreni düzenlendi

ZORLANMA, KANAMA, KISMİ YIRTIK

Konuyla ilgili sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde Fas Milli Takımı’nın Lesotho ile oynadığı karşılaşmada sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Hakim Ziyech’in tedavisine başlanmıştır" denildi.

Hakim Ziyechten Galatasaraya kötü haber Fenerbahçe derbisi...

BU SEZON 4 MAÇTA OYNADI

Hakim Ziyech bu sezon Galatasaray formasıyla 4 maça çıktı. 31 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda hiç skor katkısı vermedi.

DERBİYİ KAÇIRABİLİR

Milli Takım'da sakatlanan Ziyech, yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalabilir. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe derbisine yetişmesi de zor görünüyor.

Haberin Devamı

Hakim Ziyechten Galatasaraya kötü haber Fenerbahçe derbisi...

KANAT KRİZİ!

Transfer döneminin kapanmasına az süre kala Galatasaray, kadro güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha ve Tete gibi kanat oyuncularını elinden çıkaran Sarı Kırmızılı takımın kadrosunda yalnızca Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz ve Yusuf Demir kanat oyuncusu olarak bulunuyor.

PREMİER LİG BOMBASI!

YORUM YAZ