Gündemi sarsan olay Mauro Icardi açıklaması! Yıllar sonra itiraf etti: Ben getirdim

Galatasaray'da forma giyen Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi hakkında gündemi sarsacak bir açıklama geldi. Galatasaray'ın eski teknik direktörü; Icardi için, 'Ben getirdim' sözlerini kullandı.

Galatasaray'ın golcü yıldızı Mauro Icardi hakkında dikkat çeken bir açıklama geldi. 2021/2022 sezonunda sarı-kırmızılı ekipte görev yapan İspanyol teknik adam Domenec Torrent, Icardi için çarpıcı sözler kullandı.

Haberin Devamı

GALATASARAY KARNESİ

2018/2019 sezonunda New York City, 2020 yılında ise Brezilya ekibi Flamengo'yu çalıştıran İspanyol teknik adam Ocak 2022'de ise Galatasaray'ın teknik direktörü olmuştu.

Sarı - kırmızılıların başında ligde 18 maça çıkan Torrent, yedi mağlubiyet, yedi galibiyet ve dört de beraberlik yaşamıştı.

Gündemi sarsan olay Mauro Icardi açıklaması Yıllar sonra itiraf etti: Ben getirdim

ICARDI'NIN PERFORMANSI

Mauro Icardi, Galatasaray forması ile toplam 77 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu müsabakalarda 56 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve 21 kez de asist performansı sergiledi.

'ICARDİ'Yİ BEN BULDUM'

Icardi ile anısını anlatan Torrent, "Guardiola ile Barcelona B'de çalıştığımız zaman Cuma günleri analizlerimi bitirip haftasonu genç oyuncu araştırmaları yapardım. Mauro Icardi'yi o zaman Kanarya Adaları'nda scouting yaparak buldum ve Barcelona'ya ben getirdim." dedi.

Haberin Devamı

Gündemi sarsan olay Mauro Icardi açıklaması Yıllar sonra itiraf etti: Ben getirdim

BARCELONA'DAN SONRA...

U19'a kadar Barcelona'da forma giyen Icardi, daha sonra Sampdoria takımına 300 bin Euro bonservis bedeli ile transfer edilmişti.

 

YORUM YAZ