Fenerbahçe'den olaylı Göztepe maçına yönelik açıklama! '54 kişi hakkında'

Fenerbahçe'den Göztepe ile oynadığı maçta yaşanan olaylarla ilgili açıklama geldi. Sarı-Lacivertli ekip, 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Detaylara göz atalım...

Fenerbahçe'den olaylı Göztepe maçına yönelik açıklama! '54 kişi hakkında'

Sarı-Lacivertli ekip, Göztepe deplasmanında yaşanan olaylara ilişki sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı. Sürecin, dikkatle takip edildiğinin altı çizildi. İşte detaylar... 

Haberin Devamı

Ali Koç'a madde yağdı

Maçın başlamasına rağmen İzmir'e Fenerbahçe'yi desteklemeye gelen sarı-lacivertli taraftarların stada alınmadıklarını öğrenen Fenerbahçe Ali Koç, saha kenarına inerek deplasman tribününe doğru yürümeye başladı. Fakat bu sırada Göztepe tribünlerinden Başkan Koç'un üzerine yabancı madde yağmaya başlamıştı. 

Fenerbahçeden olaylı Göztepe maçına yönelik açıklama 54 kişi hakkında

Tribünlerden atılan su şişesi Ali Koç'un yüzüne isabet etti. Devamında arkasından gelen Göztepe görevlisi Fatih Özkan tarafından itilen Ali Koç, yere düşerken yabancı madde yağmaya devam etmişti. 

Fenerbahçeden olaylı Göztepe maçına yönelik açıklama 54 kişi hakkında

Göztepe tribünlerinden Ali Koç'un aleyhine yoğun tepki gösterilirken karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam, oyunu kısa bir süreliğine durdurdu. Olayların durulmasının ardından Ali Koç, tekrar protokol tribünündeki yerine geçmişti. 

Haberin Devamı

Yaşanan istenmeyen olaylar sonrasın Fenerbahçe'den Göztepe müsabakasına yönelik açıklama geldi. 

Fenerbahçe'nin açıklaması şu şekilde:

Futbol Takımımızın, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynadığı müsabakanın öncesi, sırası ve sonrasında yaşanan tüm olaylar çerçevesinde Kulübümüz ve Başkanımız tarafından 54 kişi hakkında suç duyurusu yapılmıştır.

Bu suç duyuruları çerçevesinde bazı şüphelilere adli kontrol hükümleri uygulanırken bir kısım şüphelilere ise 6222 sayılı kanun kapsamında işlem yapılmış ve tedbir kararları uygulanmıştır. Konu ile ilgili ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde de görüşmeler dikkatle yapılmakta ve süreç takip edilmektedir.

YORUM YAZ