Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme! 'Psikolojik üstünlük'

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, Karagümrük'ü Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçta 3-2'lik skorla yendi. Son anlarda gelen golün ardından ezeli rakibi Fenerbahçe ile 6 puanlık farkı koruyan Sarı Kırmızılılar'ın sosyal medya hesabından paylaşımı dikkat çekti.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme! 'Psikolojik üstünlük'

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sahadan 3-2'lik skorla galip ayrılan sarı-kırmızılılar, puanını 99 yaptı ve ligin bitmesine 2 hafta kala takipçisi Fenerbahçe ile olan 6 puanlık farkı korudu. Cimbom, bu maçla birlikte Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 24’e yükseltti. Son olarak ligin ilk yarısında Hatayspor’a kaybeden Aslan, daha sonraki müsabakalarda 22 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Galatasaray, ayrıca son 17 lig karşılaşmasından da 3 puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

Mücadelenin ardından büyük coşku yaşayan Galatasaray'da dikkat çeken bir paylaşım geldi. Okan Buruk'un fotoğrafını paylaşan Sarı Kırmızılılar, 'Psikolojik üstünlük' mesajını paylaştı. Bu mesajla bir dönem İsmail Kartal'ın sözleri hedef alındı.

Galatasaraydan Fenerbahçeye gönderme Psikolojik üstünlük

İSMAİL KARTAL NE DEMİŞTİ?

Süper Lig'in 19. haftasında konuk olduğu İstanbulspor'u 5-1 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, "Derbilerde berabere biten bir maçtan sonra 'avantajı ele geçirdim' düşüncesine katılmıyorum, biz lideriz. Avantaj ve psikolojik üstünlük bizde. Bu, puan puana lideriz şampiyon olacağız demek değil. Ligin sonuna kadar gidebileceğini düşünüyorum. Burada sakatlıkları az olan, maçları kaybetmeden rakibe çok avantaj vermeden az kayıpla sezon sonuna kadar pozisyonunu elinde bulunduran takım sezon sonu şampiyon olacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Fenerbahçeye gönderme Psikolojik üstünlük

YORUM YAZ