Galatasaray'da Yunus Akgün'e yeni sözleşme! Görüşmelere başlandı...

Bu sezon Galatasaray'da sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Yunus Akgün hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekibin kurmayları, milli oyuncu ile yeni sözleşme için masaya oturacağı kaydedildi.

Galatasaray'da Yunus Akgün'e yeni sözleşme! Görüşmelere başlandı...

Attığı gollerle ve gösterdiği performansla Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Yunus Akgün ile yeni sözleşme için masaya oturulacak..

Haberin Devamı

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Daha önce iki kez Adana Demirspor'a, geçen sezon ise Leicester City'ye kiralık olarak giden Yunus Akgün, bu yaz Galatasaray'a nihayet geri döndü. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, attığı gollerle takımını sırtladı.

11 MAÇTA 4 GOL

Yunus Akgün, bu sezon şu ana kadar Galatasaray formasıyla 11 maça çıktı. Yıldız oyuncu, söz konusu 11 karşılaşmada dört gol kaydetmeyi başardı.

Galatasarayda Yunus Akgüne yeni sözleşme Görüşmelere başlandı...

YUNUS AKGÜN GÖRÜŞME ODASINA

Kerem Aktürkoğlu sonrası ilk 11’de formayı alan Yunus Akgün, şu ana kadar Galatasaray’da sezonun yükselen yıldızı olmayı başarmıştı. Sarı-Kırmızılılar’da yönetimin, Yunus’un 2026’da bitecek olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatmak ve maaşına da zam yapmak için Milli aranın ardından görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

YORUM YAZ