Bright Osayi-Samuel'den Galatasaray iddialarına olay cevap!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bright Osayi-Samuel, Galatasaray iddialarına sosyal medya üzerinden cevap verdi. Nijerya sağ bekin yaptığı paylaşım, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Bright Osayi-Samuel'den Galatasaray iddialarına olay cevap!

Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki sağ beki Bright Osayi-Samuel'in Sarı Lacivertli ekipteki geleceği merak konusu. Haziran 2025'te Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Nijeryalı sağ bek ile Galatasaray'ın ilgilendi iddiaları gündem olurken yıldız oyuncudan flaş bir paylaşım geldi.

Haberin Devamı

500 bin Euro bonservisle gelmişti

Bright Osayi-Samuel, 2020-21 sezonunun ocak ayında, o dönem sözleşmesi biteceği için sadece 500 bin Euro’luk bonservis bedeli ödenerek QPR’den transfer edilmişti. Fenerbahçe’ye gelmeden önde kanatlarda bir hücum oyuncusu olarak görev yapan Samuel, Pereira ile birlikte sağ beke geçmişti.

Bright Osayi-Samuelden Galatasaray iddialarına olay cevap

Bu sezon 6 maçta oynayabildi

26 yaşındaki futbolcu Sarı Lacivertliler ile çıktığı 145 resmi maçta 7 kez gol sevinci yaşadı ve 14 asist yaptı. Nijeryalı sağ bek bu sezon ise sakatlık ve ceza nedeniyle 12 remi maçın sadece 6’sında oynayabildi.

Sosyal medyadan Galatasaray iddialarına cevap

İngiltere'den de talipleri olduğu konuşulan Osayi için Galatasaray'ın devreye girebileceği iddia ediliyordu. Fenerbahçe'ye yakın kaynaklar, Sarı Lacivertli ekibin 26 yaşındaki oyuncuyu bedava kaptırmamak için yeniden görüşme masasına oturmaya hazırlandığını vurgularken başarılı oyuncudan flaş bir sosyal medya paylaşımı geldi. 'Sus' emojisi kullanan ve sarı ile mavi renkli kalpler kullanarak güldüğü bir fotoğrafı paylaşan Osayi-Samuel, Galatasaray iddialarına da nokta koymuş oldu.

Haberin Devamı

Maaş talebi nedeniyle görüşmeler uzadı

Samuel’in senelik 2.5 milyon Euro’luk maaş talebi nedeniyle orta yol bulunamamıştı. Yönetim, başarılı sağ bekin menajeriyle kısa süre içinde yeniden masaya oturmayı planlıyor. Samuel’in milli takım kampından dönmesinin ardından da kendisiyle bir görüşme gerçekleştirileceği öğrenildi.

YORUM YAZ