Galatasaray'da Scott McTominay'e yakın takip!

Galatasaray’ın futbol direktörü Cenk Ergün, EURO 2024’ü yerinde takip etmek üzere Almanya’ya giderken, ilk olarak İskoçya - İsviçre maçında tribündeydi. Ergün’ün bu maçta Sarı-Kırmızılı ekibin transfer radarındaki Scott McTominay'i izlediği öğrenildi

Galatasaray'da Scott McTominay'e yakın takip!

Galatasaray'da futbol direktörü olarak görev yapan ve yurt dışındaki transfer temaslarını yürüten Cenk Ergün, EURO 2024’ü takip etmek üzere Almanya’ya geçti. Ergün’ün turnuvada tribünde izlediği ilk karşılaşma ise İskoçya ile İsviçre arasındaydı. Cenk Ergün’ün, Galatasaray’ın transfer radarında yer alan Scott McTominay’in son durumunu görmek üzere bu maçı tercih ettiği öğrenildi. 27 yaşındaki ön libero, 1-1 biten karşılaşmanın 13. dakikasında İskoçya’nın tek golünü atarken, 51. dakikada sarı kart gördü. Tecrübeli futbolcu, Manchester United’dan farklı olarak bu maçta hücum hattına yakın oynadı.

Haberin Devamı

Çok fazla artısı var

Galatasaray’ın orta saha listesinde çok sayıda aday var ve Sarı-Kırmızılılar üç ayrı koldan bu isimlerle görüşmeleri sürdürüyor. Ancak McTominay’in, hem stoper hem de orta saha olarak oynayabilmesi, 1.91’lik güçlü fiziği ve tam bir takım oyuncusu olması, onu birkaç adım öne çıkarıyor. United’ın da uygun bir bonservis bedeli belirlemesi durumunda, bu transferin gerçekleşme ihtimalinin hayli yüksek olduğu belirtiliyor.

YORUM YAZ