Galatasaray'da Okan Buruk istediğini aldı!

Rigas Skola maçına göre kale dışında değişiklik yapmayan Okan Buruk, Alanyaspor karşısında galibiyete uzanmasını bildi. Maç öncesinde, “Son iki maçtaki hatalarımızı yapmak istemiyoruz” diyen Buruk, galibiyet hasretine son verdi.

Galatasaray'da Okan Buruk istediğini aldı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, RFS maçında tek değişiklik yaptı. Rigas Skola maçındaki 11’den sadece Günay’ın yerine o maçta cezalı olduğu için oynamayan Fernando Muslera kaleyi korudu. Genç teknik adam maç öncesinde şunları söyledi: “Sakatlıklarımız var, iyileşenler var. Sallai antrenmana çıktı. 11’e başlayacak durumda değildi ama kadroya aldık en azından. Osimhen’i yetiştiremedik, riske etmek istemedik. Bir sonraki maça bizimle başlayacak. Milli takım arasına kazanarak girersek iyi olacak. İstekliyiz, konsantreyiz. İstediklerimizi sahada yapıp kazanmak istiyoruz. İyi oyunculara sahibiz. Maçın başı, devamı ve sonunu iyi oynamalıyız. Son iki maçtaki hatalarımızı yapmayarak kazanmak istiyoruz.” 90 dakika sonunda Buruk, sahadan istediğini alarak ayrıldı.

Haberin Devamı

Ziyech iyileşti ama yok

Bu arada dün akşamki mücadelede Hakim Ziyech, sakatlığının düzelmesine rağmen kadroda yer almadı. Sezon başında takıma katılan Victor Osimhen de forma giyemeyenler isimler arasındaydı.

Fatih Tekke’yi yine yendi

Öte yandan Okan Buruk ve meslektaşı Fatih Tekke daha önce 4 kez rakip olmuştu. Buruk, Süper Lig kariyerinde puan kaybetmediği teknik direktörler arasında en fazla karşılaştığı isim olan Tekke’ye karşı, yine bir galibiyet elde etti.

Icardi elinden geleni yaptı!

Cim Bom’un, Süper Lig’de Alanyaspor’a attığı son 14 golün yarısında Mauro Icardi’nin payı bulunuyor. Icardi, bu süreçte Akdeniz ekibinin filelerini 4 kez havalandırdı ve 3 de gol pası verdi. Alanya, Arjantinli forvetin ligde en fazla gol katkısı sağladığı rakip konumunda yer alıyordu. Tecrübeli forvet, Akdeniz ekibi karşısında da elinden geleni yaptı. Icardi, sahada kaldığı süre içerisinde skora katkı veremese de hücumda önemli işlere imza attı.

Haberin Devamı

6 maçtır geçit yok

Eylül 2021’de Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği Süper Lig maçından bu yana Sarı-Kırmızılı rakibi karşısında galibiyet alamayan Alanyaspor son üç karşılaşmayı dörder gol yiyerek kaybetmişti. Dün akşamki maçın ardından bu seri 6’ya çıktı. Akdeniz ekibi, son 6 maçta Cim Bom’a karşı son 2 beraberlik ve 4 yenilgi almış oldu.

YORUM YAZ