Galatasaray'da Icardi'nin durumu belli oldu! İşte sakatlık süresi

Trendyol Süper Lig'de 3'te 3 yapan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Victor Osimhen transferiyle dünyada adından söz ettiren Sarı-Kırmızılı takımda Mauro Icardi şoku yaşanıyor. Arjantinli yıldız son oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. İşte Icardi'den Galatasaray'a gelen kötü haber...

Galatasaray'da Icardi'nin durumu belli oldu! İşte sakatlık süresi

Galatasaray'da sakatlanan Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin durumu netlik kazandı...

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek Galatasaray, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Young Boys'a elenerek yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan sarı-kırmızılı kulüp, İsviçre ekibine karşı oynadığı futbolla eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Galatasaray, açıklanan verilere göre en kolay kurayı çeken takım oldu. Ligde 3'te 3 yapan Cimbom, son olarak Victor Osimhen transferiyle tüm dünyada adından söz ettirdi.

OSIMHEN'İN MAAŞI BELLİ OLDU

Napoli'den bedelsiz olarak kiralanan Nijeryalı yıldızın sarı kırmızılılardan 2024 - 2025 sezonu için net 6 milyon Euro sezonluk ücret alması konusunda anlaşma sağlanmıştı. Hücum hattında sahip olduğu yıldız oyuncularına bir yenisini daha ekleyen Okan Buruk'un çift forvetli sisteme geçmesi bekleniyordu.

Haberin Devamı

Galatasarayda Icardinin durumu belli oldu İşte sakatlık süresi

ICARDI ŞOKU YAŞANIYOR

Milli aradan sonra RAMS Park'ta Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Cimbom'da Mauro Icardi şoku yaşanıyor. Mauro Icardi, Adana Demirspor karşılaşmasının 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

G.SARAY'DAN ICARDI AÇIKLAMASI

Sarı kırmızılı kulüp ise resmi internet sitesinden başarılı golcünün durumunu şöyle duyurmuştu: "Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasının ilk yarısında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Mauro Icardi'nin tedavisine başlanmıştır."

Galatasarayda Icardinin durumu belli oldu İşte sakatlık süresi

KÖTÜ HABERİ GELDİ

1 ay sahalardan uzak kalması beklenen Arjantinli yıldızın sakatlığını atlatması 1,5 - 2 ay sürebilir. Yıldız oyuncu, bu sezon Süper Lig'e çıktığı 3 maçta 1 gol ve 1 asist katkısı sunarak güzel bir başlangıç yapmıştı.

OSIMHEN TEK FORVET

Haberde ayrıca Okan Buruk'un çift forvet planı için Mauro Icardi'nin dönüşünün bekleneceği yazıldı. Bu durumda Osimhen'in tek santrfor olarak ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Galatasarayda Icardinin durumu belli oldu İşte sakatlık süresi

YORUM YAZ