Galatasaray'da Fernando Muslera'dan Alan Virginius'a tekme!

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Young Boys maçının 88. dakikasında Alan Virginius'a gol sevinci sırasında attığı tekme nedeniyle kırmızı kart gördü. İlk maçta da sakatlanan Muslera, iki karşılaşmayı da tamamlayamadı.

Galatasaray'da Fernando Muslera'dan Alan Virginius'a tekme!

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında İsviçre'nin Young Boys takımını konuk eden Galatasaray'da Fernando Muslera, karşılaşmayı tamamlayamadı. İlk maçı 3-2 kaybeden ve taraftarı önünde 87. dakikada geriye düşen Cimbom'da kaptan Muslera, gol sonrası sinirlerine hakim olamadı.

Haberin Devamı

Muslera'dan tekme

Alan Virginius, gol sonrası sevinirken Muslera'nın tekmesi sonrası yerde kaldı. Pozisyona çok yakın olan maçın Norveçli hakemi Espen Eskas, tereddütsüz bir şekilde kırmızı kartını çıkardı. Kırmızı kart sonrası Kerem Aktürkoğlu'nun yerine oyuna dahil olan Günay Güvenç, kalan dakikalarda kaleyi korudu.

Devler ligine veda: Galatasaray 0-1 Young Boys

İlk maçı da tamamlayamadı

Muslera, İsviçre'de oynanan ilk maçın ilk yarısında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edememişti. Galatasaray, 3-2'nin rövanşında da evinde 1-0 kaybederek Şampiyonlar Ligi defterini bu sezon için kapatmış oldu.

Galatasarayda Fernando Musleradan Alan Virginiusa tekme

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

YORUM YAZ