Galatasaray'da Doue transferinin neden yattığı belli oldu! Anlaşmayı bozan madde

Sarı-kırmızılı yönetim, Rennes'in sağ bekinin transferinde mutlu sona ulaşamamıştı. Fransız oyuncuyla masadan kalkan Galatasaray, Jelert transferini bitirdi. Öte yandan Doue transferinin neden yattığı ortaya çıktı.

DHer konuda anlaşma sağlanmasına rağmen son anda Galatasaray’a transferi gerçekleşmeyen Rennes’in sağ beki Guela Doue’nin transferinin neden gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ANLAŞMA SAĞLANMIŞTI AMA...

Galatasaray uzun pazarlıkları sonunda Rennes ile 6 milyon euro+bonuslar ve futbolcuyla da 1.2 milyon eurodan 4 senelik anlaşma sağlamıştı. Menajerin ağır talepleri sonrası bitti gözüyle bakılan transfer gerçekleşmemişti.

Galatasarayda Doue transferinin neden yattığı belli oldu Anlaşmayı bozan madde

ÖDEME GECİKİRSE TEK TARAFLI FESİH VE SAKATLIK MADDESİ
Futbolcunun menajerinin, oyuncuya yapılacak ödemelerin gecikme süresinin 15 günü aşması durumunda sözleşmeye tek taraflı fesih koydurmak istediği belirtildi. Bunun yanı sıra, 6 ayı geçen sakatlık durumunda kulübün fesih hakkının da yine sözleşmede yer almamasını şart koştuğu bildirildi.

DOUE OLMAYINCA JELERT TRANSFERİ BİTTİ

Doue ile anlaşma sağlayamayan Galatasaray, Kopenhag'da oynayan Elias Jelert'in transferi için oyuncu ve kulübüyle anlaşma sağlandı. Kopenhag, transferi resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Doue transferinin neden yattığı belli oldu Anlaşmayı bozan madde

Kopenhag performansı

2022 yılından bu yana Kopenhag'ın A takımında forma giyen Jelert, Danimarka temsilcisinde çıktığı 97 maçta 1 gol atarken takımına 6 asistlik katkı sağladı.

YORUM YAZ