Galatasaray'da Okan Buruk'tan olay itiraf: Yollarımız ayrılacak...

Galatasaray'ın teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, dikkat çeken bir itirafta bulunurken, "Yollarımız ayrılacak" ifadesini kullandı. İşte detaylar...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede çarpıcı kelimeler kullandı.

Haberin Devamı

‘EN İYİLERİN PEŞİNDEYİZ’

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Sabırlı olmamız gerekiyor” mesajını verdi. Aslan’ın hocası, planladıkları transferlerin ikinci etap kampına yetişmesini beklediğini belirterek, “Bu süreç kolay bir süreç değil. Çok fazla taraf var, çok fazla talep olabiliyor. Yönetimimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Yöneticilerimiz en iyileri transfer etmeye çalışıyor. Bizim de bu süreçte sabırlı olmamız gerekiyor. Şampiyon bir kadromuz var. Bu kadroyu bir iki takviyeyle güçlendirip yine şampiyonluğun en güçlü adayı olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Galatasarayda Okan Buruktan olay itiraf: Yollarımız ayrılacak...

‘YOLLARIMIZ AYRILACAK’

Sayısal olarak kalabalık bir kadroları olduğunu, yerli ve yabancı aralarından ayrılması gereken oyuncular bulunduğunu hatırlatan Buruk, “İkinci kamp bittiğinde daha sağlıklı kararlar alabileceğimizi düşünüyorum. Bazı arkadaşlarımızı buraya getiremedik. Onlara da başka takımlarda daha fazla süre alabilmeleri ve önlerini görebilmeleri adına yardımcı oluyoruz. Buradan da bazı arkadaşlarımızla yollarımızı ayırabiliriz. Önümüzde uzun bir zaman var. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz” dedi.

Haberin Devamı

‘ÇOK VERİMLİ GEÇİYOR’

Okan hoca, Avusturya’daki her iki kamp döneminin de çok verimli geçtiğini vurgularken, “Daha önce bizimle sezon başı kamplarına katılmamış oyuncularım vardı. Örneğin Zaha ve Icardi gibi. Onların en başından beri burada olmaları çok önemliydi. Bu kez daha erken form tutacaklarını ve takıma yine çok faydalı olacaklarını görüyoruz. Aynı şekilde Milli takımlardan dönen oyuncularımızın durumu da çok iyi. Sanchez de geri döndüğünde tam takım olarak çalışma fırsatı bulacağız” açıklamasını yaptı.

Galatasarayda Okan Buruktan olay itiraf: Yollarımız ayrılacak...

YORUM YAZ