Galatasaray'da Derrick Köhn çıldırttı, transfer çalışmaları başladı! Menajeri doğruladı

Galatasaray'da Derrick Köhn’ün etkisiz performansı sonrasında sol bek için transfer çalışmaları hızlandı. Sarı-kırmızılı ekip, İngiltere temsilcisinin yıldız futbolcunu kadroya katmak için bir atak başlattı.

Devler Ligi Play-Off rövanş mücadelesinde dün akşam Young Boys’u ağırlayan Galatasaray’da Derrick Köhn, bu mücadeleye ilk 11’de başlamıştı. Oyunun ilk yarısında etkisiz bir görüntü sergileyen Köhn, yaptığı top kayıpları ve başarısız orta girişimleriyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

Başarısız ilk yarı performansının ardından ikinci yarı öncesi oyundan alınan Köhn, yerini Jelert’e bıraktı. Köhn’ün bu etkisiz performansı ve hakkındaki transfer iddialarından dolayı Aslan’da sol bek transferi çalışmaları tekrar hızlandı.

Galatasarayda Derrick Köhn çıldırttı, transfer çalışmaları başladı Menajeri doğruladı

SERGİO OLİVEİRA PANA YOLCUSU

Sarı-Kırmızılı forma altındaki ilk sezonunda takımın önemli oyuncularından biri olan Sergio Oliviera, geçen sezon ise adeta yokları oynadı. Portekizli orta saha oyuncusunun ise bu sezon takımdan gönderilmesi bekleniyordu. 32 yaşındaki oyuncuya, Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos’un talip olduğu öğrenildi. Cim Bom, böylece deneyimli oyuncunun 2.7 milyon Euro’luk maaş yükünden kurtulmuş olacak. Aynı zamanda yabancı kontenjanından da bir oyuncu eksilmiş olacak.

Haberin Devamı

DERRİCK KÖHN ÇILDIRTTI

Galatasaray’ın geçen sezon büyük umutlarla kadrosuna kattığı Derrick Köhn, Young Boys karşısında ise oldukça kötüydü. Öyle ki teknik ekip, Alman sol beke yalnızca bir devre sabredebildi. Nitekim 25 yaşındaki savunmacı, ikinci yarının hemen başında kenara alındı. Köhn, yaptığı basit hataların yanı sıra aldığı hatalı kararlarla da birçok hata yaptı. Köhn, sahada kaldığı süre içerisinde vasatı dahi aşamadı.

Galatasarayda Derrick Köhn çıldırttı, transfer çalışmaları başladı Menajeri doğruladı

ASLAN’DA ROTA LUCAS DIGNE

Aslan’da sol bek transferi çalışmaları tekrar hızlandı. Ön plana çıkan bir numaralı isim, İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa’dan Lucas Digne... Aslan, 31 yaşındaki Fransız futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

MENAJERİ DOĞRULAMIŞTI

Lucas Digne’nin menajeri Mikkel Beck, Galatasaray iddialarını doğrulamıştı. Beck, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, “Galatasaray, Aston Villa ile temasa geçti, ancak Galatasaray ile aramızda henüz bir anlaşma yok” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz sezon 46 maça çıkıp 3350 dakika süre alan 31 yaşındaki Fransız sol bek, 2 gol ve 6 asistlik skor katkısı verdi. Digne’nin Aston Villa ile 2 yıl daha kontratı bulunuyor.

Galatasarayda Derrick Köhn çıldırttı, transfer çalışmaları başladı Menajeri doğruladı

YORUM YAZ