Galatasaray, Oğuz Aydın için kesenin ağzını açtı! Masada birkaç farklı formül var...

Ligin en iyi çıkış yapan isimlerinden Oğuz Aydın, dört büyüklerin de transfer radarına girmeyi başarırken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu’yla olan yakın ilişkisini kullanarak bu işi bizzat bitirmeye çalışıyor.

Galatasaray, Oğuz Aydın için kesenin ağzını açtı! Masada birkaç farklı formül var...

Erden Timur’un vedası sonrası Galatasaray’ın transfer operasyonundaki roller tamamen değişirken, başkan Dursun Özbek de bazı görüşmelerde bizzat devreye girmeye karar verdi. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, özellikle yurt içindeki transfer temaslarında kişisel ilişkilerini kullanarak işi bitirmeye çalışacak. Bu doğrultuda Özbek’in transferi için devreye girdiği ilk isim Oğuz Aydın oldu.

Haberin Devamı

Başkan Özbek bizzat devrede!

Alanyaspor, formasıyla müthiş bir çıkış yakalayan 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, 35 lig maçında 13 gol 7 asistle oynarken, dört büyüklerin de transfer radarına girmeyi başardı. Yoğun talep genç oyuncunun piyasasını yükseltirken, Dursun Özbek daha fazla vakit kaybetmeden operasyonu tamamlamak istiyor.

Galatasaray, Oğuz Aydın için kesenin ağzını açtı Masada birkaç farklı formül var...

Açık kapı bıraktılar

Özbek’in geçtiğimiz günlerde Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’yla bir görüşme yaptığı, ancak bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Ancak taraflar açık kapı bırakmış durumda.

İŞTE MAAŞI VE İMZA ATACAĞI TARİH

Masada birkaç farklı formül var

Sarı-Kırmızılılar, kiralıktan dönen oyuncular arasından bazı seçimler yaparak, Alanya’ya para artı takas, bir sonraki satıştan pay ve başarı bonusları gibi seçenekler içeren yeni bir formül sunacak.

HEDEF REAL'İN İNADINI KIRMAK!

YORUM YAZ