Galatasaray eski başkanı Adnan Polat'tan Fenerbahçe itirafı! '10 kişiyle hak ettiler'

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ile İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan maçı konuk ekip Fenerbahçe 1-0'lık skorla kazandı. Maçın ardından Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 37'inci haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi konuk ettiği maçı 1-0 kaybetti. Maçın ardından Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat açıklamalarda bulundu. Polat, Fenerbahçe'nin galibiyeti hak eden taraf olduğunu söylerken, başkanlık seçimlerinde Dursun Özbek'in yanında olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı

'FENERBAHÇE HAK ETTİ'

Adnan Polat, "Bugün 10 kişiyle Fenerbahçe galibiyeti bizden daha çok hak etti. 50 binden fazla taraftarın yaşadığı heyecan, Galatasaraylılar'ın beklentisi gerçekleşmedi. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray eski başkanı Adnan Polattan Fenerbahçe itirafı 10 kişiyle hak ettiler

'FUTBOL LAUBALİLİĞİ KABUL ETMEZ'

Galatasaraylı futbolculara seslenen Polat, "Oyuncularımız için şunları söylemek istiyorum. Milyonlarca insanın psikolojik olarak hazır olduğu ortamda işi ciddiye almaları lazım. Futbol laubaliliği kabul etmeyen bir spor. Son saniyeye kadar bitmiyor. Bugün bizim açımızdan üzücü bir gün. Önümüzde Konyaspor maçı var. Konyaspor da düşmemeye oynayan bir takım. Konsantre olup işi ciddiye almak lazım" dedi.

Galatasaray eski başkanı Adnan Polattan Fenerbahçe itirafı 10 kişiyle hak ettiler

YORUM YAZ