Galatasaray'dan süper 6'lı! Zirve yarışında dev adım...

Galatasaray, son dönemde yaşadığı bütün kara bulutları Kadıköy’de bıraktı! Galatasaray, Fenerbahçe’yi 3-1’le geçip 6’da 6 yaptı, rakibine ilk yenilgisi yaşatıp, Kanarya ile puan farkını 5’e çıkarttı

Galatasaray'dan süper 6'lı! Zirve yarışında dev adım...

Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanında harika bir futbolla harika bir sonuç alarak, üzerindeki tüm kara bulutları bir anda dağıttı. Transfer döneminde beklenen hamleleri yapamadığı için eleştirilen, son anlarda Victor Osimhen ve Roland Sallai gibi yıldızları kadrosuna katan Cim Bom, Kadıköy’de adeta şov yaptı. Son olarak bilet skandalı iddialarıyla sarsılan Sarı-Kırmızılılar, Jose Mourinho’nun Fener’ine karşı net bir zafer elde etti.

Haberin Devamı

Zaferle ayrıldılar

Sırasıyla Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK’yı yendikten sonra Ülker Stadı’ndan da zaferle ayrılan Cim Bom, ligin altıncı haftasında tüm maçlarını kazanarak 6’da 6 yaptı. 18 puana ulaşan teknik direktör Okan Buruk’un öğrencileri, şampiyonluktaki en büyük rakiplerinden Kanarya ile aradaki farkı açmayı başardı. Mourinho’ya bu sezon ligdeki ilk yenilgisini yaşatan Aslan, Sarı Lacivertliler’le puan farkını 5’e çıkardı.

YORUM YAZ