Galatasaray'da Gabriel Sara etkisi! Derbide şov...

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Gabriel Sara, Fenerbahçe maçıyla birlikte bu sezon Süper Lig'deki ikinci golünü attı. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Sara, inanılmaz bir atmosferde güzel bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

Galatasaray'da Gabriel Sara etkisi! Derbide şov...

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe ile oynarken, sarı-kırmızılıların 3. golünü Brezilyalı futbolcu Gabriel Sara kaydetti. Müsabakanın 59. dakikasında ceza sahası içinde Lucas Torreira ile yaptığı verkaç sonrasında kale önünde topu alan Sara düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 3-0 yaptı. 25 yaşındaki futbolcu böylece ligdeki gol sayısını 2'ye çıkardı. Maça 11'de başlayan Gabriel Sara'nın yerine 84. dakikada Kerem Demirbay oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı

Taraftarı mest etti

Aslan’ın bu sezon 18 milyon Euro bonservis bedeliyle tarihinin en pahalı transferi olan Gabriel Sara, her geçen maç üzerine koyarak devam ediyor. 5-0 kazanılan Rizespor maçında 1 gol ve 1 asistle herkesin büyük beğenisini kazanan Sara, çıkışını 3-1 kazanılan Gaziantep FK maçında da göstermişti. Brezilyalı yıldız, kariyerindeki ilk Fenerbahçe derbisinde süper bir gole imzasını attı. Torreira’nın pasında ceza sahası içerisinde sol ayağıyla müthiş bir vuruş yapan 25 yaşındaki yıldız, Galatasaray taraftarını kendisine hayran bıraktı. 

'İyi iş çıkardığımızı düşünüyorum'

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan ve inanılmaz bir atmosferde güzel bir galibiyet aldıklarını dile getiren Brezilyalı oyuncu, "Deplasmanda büyük bir takıma karşı oynadığımızı düşünürsek iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Oyunumuzu oynamayı başardık. İlk yarıda kendimizi göstermemiz çok önemliydi. Devamında daha iyisinin geleceğini düşünüyorum." dedi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Gabriel Sara etkisi Derbide şov...

Galatasaray tarihinin en pahalı oyuncusu Sara, ilk derbisinde Fenerbahçe ağlarını salladı ve Kadıköy’de süper oynadı.

'Adapte olmak benim için çok önemli'

Oynadıkça kendini daha iyi hissettiğini belirten Sambacı, "Adapte olmak benim için çok önemli. Her zaman oynamak istiyorum. İyi oynadığımı görünce takıma adapte olduğumu hissediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ