Galatasaray - Beşiktaş canlı maç izle Twitter linki - GS BJK derbi beIN Sports şifresiz yayın - Galatasaray - Beşiktaş canlı izle ücretsiz

Galatasaray-Beşiktaş derbisinden çıkacak sonuç zirve yarışını yakından etkileyecek. Galatasaray’ın hocası Okan Buruk, derbide orta saha ikilisi Sara-Torreira'ya çok güveniyor. Oldukça formda bir görüntü ortaya koyan Gedson, Galatasaray derbisine de golleriyle damga vurmanın peşinde. Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'Galatasaray - Beşiktaş canlı maç izle Twitter linki: GS BJK derbi beIN Sports şifresiz yayın - Galatasaray - Beşiktaş canlı izle ücretsiz' araması yapıyor. Galatasaray - Beşiktaş (GS BJK şifresiz canlı izle) maçı ile ilgili tüm detaylar.

Galatasaray - Beşiktaş canlı maç izle Twitter linki - GS BJK derbi beIN Sports şifresiz yayın - Galatasaray - Beşiktaş canlı izle ücretsiz

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ve Beşiktaş derbisi heyecanı yaşıyor. Ligde oynadığı 9 maçın 8'ini kazanan ve 1'nde berabere kalan Galatasaray, 25 puanla lider durumda. Beşiktaş'ın ise 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberliği bulunuyor. Ligde iki sezon üst üste ipi önde göğüsleyerek toplamda 24. kez mutlu sona ulaşan Okan Buruk'un öğrencileri, bu sezona da iyi başladı. Çıktığı 9 maçın 8'ini kazanan, 1'inden de beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, 25 puan topladı. Namağlup yoluna devam eden Galatasaray, liderlik koltuğunda oturuyor. Süper Lig'de henüz mağlubiyet yaşamayan Beşiktaş ise 8 mücadelede 6 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Siyah-beyazlılar, haftaya 20 puanla girdi.

Haberin Devamı

Galatasaray-Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Bu akşam Rams Park'ta oynanacak ve Arda Kardeşler'in düdük çalacağı Galatasaray-Beşiktaş derbisi saat 20.00'de başlayacak, beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Dev maçın canlı takibi haberimizde, tüm detayları fanatik.com.tr'de olacak.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ CANLI İÇİN TIKLAYINIZ

Derbide gözler kalecilerde

Derbi öncesi gözler iki takımın kalecilerinde olacak. İki takımın kalecilerinin sergileyeceği performans derbide takımlarının alacakları sonuçta doğrudan etkili olacak.

MUSLERA SON HAFTALARDA FORMDA

Galatasaray'da 14. sezonunu geçiren Uruguaylı tecrübeli kaleci Muslera, sarı-kırmızılı ekibin bu sezonki tüm lig maçlarında kaleyi koruyan isim oldu. Geride kalan 9 haftada 8 gol yiyen Muslera, son 2 haftada oynanan Alanyaspor ve Antalyaspor maçlarında kalesini gole kapatarak takımının aldığı 6 puanda etkili oldu.

Haberin Devamı

59 DERBİDE FORMA GİYDİ

Galatasaray'a 2011-2012 sezonunda transfer olan Muslera, 14 sezonda toplam 59 derbi maçta görev aldı. Deneyimli file bekçisi, Beşiktaş ve Fenerbahçe derbilerinde 26 galibiyet, 16 beraberlik ve 17 mağlubiyet gördü. Söz konusu karşılaşmalarda rakiplerin 59 golüne engel olamayan Muslera, 22 derbide gol yememeyi başardı.

BEŞİKTAŞ'TA KALE ERSİN'İN

Konyaspor'la oynanan karşılaşmada yaşadığı sakatlığın ardından UEFA Avrupa Ligi'nde Olimpik Lyon'la deplasmanda oynanan karşılaşmada forma giyemeyen Mert Günok'un derbide oynayıp oynamayacağı belli değil. Siyah-beyazlı takımda milli kalecinin görev alamaması durumunda kaleyi Ersin Destanoğlu koruyacak. Yaptığı kurtarışlarla Beşiktaş'ın bu sezon ligde aldığı olumlu sonuçlara katkı sağlayan milli kaleci Mert Günok bu sezon tüm lig maçlarında görev yaptı. Beşiktaş'ın bu sezon oynadığı 8 lig maçında kaleye geçen Mert Günok 5 gol yedi. Tecrübeli eldiven 4 lig müsabakasında da kalesini gole kapattı.

LYON MAÇININ KAHRAMANI 

Ersin Destanoğlu ise bu sezon ligde hiç görev yapmazken UEFA Avrupa Ligi'nde 2 karşılaşmaya çıktı. Siyah-beyazlı takım, Ersin'in kaleyi koruduğu maçlardan Eintracht Frankfurt'a mağlup olurken, Fransa'da Olimpik Lyon'u yenmeyi başardı.

Haberin Devamı

BU SEZONKİ 2. RANDEVU

Galatasaray, bu sezon Beşiktaş ile ikinci kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig şampiyonu sarı-kırmızılı ekip, sezon başında Türkiye Kupası şampiyonu siyah-beyazlılar ile Turkcell Süper Kupa'da karşılaştı. Müsabaka, Beşiktaş'ın 5-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Derbi tarihinin en farklı mağlubiyetlerinden birini yaşayan Galatasaray, hem Süper Kupa'yı rakibine kaptırdı hem de sezon öncesi büyük bir moral kaybı yaşadı.

YORUM YAZ