Dursun Özbek'ten Kerem Aktürkoğlu'nun açıklamalarına yanıt: Formanın değerini bilerek...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk imza töreninde açıklamalarda bulundu. Özbek, gündeme dair sorulara da yanıt verdi. İşte detaylar...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Erkek Futbol Takımı'nın sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, Kerem Aktürkoğlu'nun açıklamalarıyla ilgili gelen soruya şöyle yanıt verdi: "Biliyorsunuz transfer sezonu devam ediyor. Ayrılan oyuncular oluyor. Bu süreçte kaptanlıklarda da değişiklikler yapılabiliyor. Bu formayı giyen herkesin formanın değerini bilerek sahada sanki 11 tane kaptan varmış gibi hizmet etmek durumundadır.

Haberin Devamı

Takımın yapısı tam olarak bitmemiştir, transfer sezonunun sonuna kadar bir yapımız var. Tartışmalarda buradan çıkıyor. Kimse endişe etmesin, Galatasaraylılar hizmet edene sevgi dolu bakar. Bu konuda söyleyeceklerim bu kadar." 

MUSLERA VE ABDÜLKERİM SÖZLERİ

"Falanca iyi oynadı, filanca kötü oynadı demek yanlış. Muslera olsun, Abdülkerim olsun bizi şampiyon yapmış oyuncular. Her ikisi de bizim çok değerli oyuncumuz. Bu konuda eleştirilere fazla katılmıyorum. Rövanş maçımız var. Bu tip yorumlar yapmak yanlış."

'ANCAK HAYALİNİ KURABİLİRLER'

KARABORSA BİLET İDDİALARINA YANIT

"Elinizde bir bilgi varsa, elinizde bir belge varsa gelin bize söyleyin. Böyle bir şey varsa ilk harekete geçecek kişi benim ve Galatasaray camiasıdır. Soruyoruz, soruşturuyoruz, araştırıyoruz. Yok. Neden böyle bir şeyin parlatılmaya çalışıldığını anlamıyorum. Bunu söyleyenlerle de konuşuyorum. Bir belge var mı diyorum. 'Yok ben şurdan duydum' diyorlar. Elinizde ne belge varsa, ne bilgi varsa gelin benim kapım açık. Bana bildirin.

Haberin Devamı

Birisi sanki biliyormuş ve elinde belge varmış gibi söylüyor ve bana müracaat etmiyorsa o kişiyi müfteri olarak yaftalamak gerekiyor. Ben kulübün başkanıyım. Bileti kime nasıl sattığımızı bilen birisiyim. Galatasaraylıların yapması gereken şu gelip bana anlatacak. O biletin hangi adresten hangi adrese gittiğini görüyoruz zaten. Artık bunun sonlanması lazım. Galatasaray'a kötülük ettiklerinin farkında olmalı insanlar."

ABDURRAHİM ALBAYRAK SORUSUNA YANIT

"Abdürrahim Bey benim çok sevdiğim Galatasaraylı bir kardeşim. Birlikte de çalıştık. Devamlı Galatasaray'a destek olan birisi. Mevcut yönetim kurulumuz vardır. Abdürrahim Bey'le herkes çalışmak ister ama yönetimimiz bellidir. Abdürrahim Bey'in bizi desteklemesi çok doğal, beni ve yönetici arkadaşlarımı çok doğal, çünkü bizi tanıyor."

YORUM YAZ